News

Câți bani au încasat Andreea Arsine și Ion Surdu, după ce au câștigat sezonul 3 al Exatlon România

10.06.2019 | 00:00
Cati bani au incasat Andreea Arsine si Ion Surdu dupa ce au castigat sezonul 3 al Exatlon Romania
Finaliștii Exatlon s-au duelat pentru marele premiu pus în joc. Sursa foto:Facebook Exatlon România

Duminică, 9 iunie, Kanal D a difuzat mult-așteptată finală a show-ului Exatlon, producție cu care postul a reușit încă o dată să cucerească audiențele, grație probelor spectaculoase la care au fost supuși toți concurenții. Ajunsă la sezonul cu numărul trei, emisiunea și-a desemnat astăzi câștigătorii, care au încasat și sume impresionante de bani după acest succes. Andreea Arsine a câștigat la feminin, iar la masculin s-a impus Ion Surdu.

Andreea Arsine și Ion Surdu au plecat din Republica Dominicană mult mai bogați

Noutatea actualului sezon a constat în introducerea a două competiții într-una singură, astfel că în ultima etapă a îndrăgitului show de televiziune, băieții s-au duelat în  marea finală masculină, în vreme ce fetele rămase în competiție și-au măsurat forțele pentru a câștiga finala feminină.

Prin urmare, producătorii au decis să facă o serie de modificări și în privința premiilor acordate, comaprativ cu sezoanele anterioare. De data aceasta, cei 100.000 de euro care reprezentau suma totală pusă în joc în sezoanele precedente, se va împărți în două, fiecare dintre cei doi câștigători primind câte 50.000 de euro. Luptele au fost extrem de crâncene și s-au dat între Ion Surdu și Gabriel Nedelcu  la masculin, respectiv Andreea Arsine și Nicoleta Luncă pentru titlul feminin.

Cosmin Cernat, prezentatorul concursului Exatlon. Sursa foto:Facebook Exatlon România
Cosmin Cernat, prezentatorul concursului Exatlon. Sursa foto:Facebook Exatlon România

Finaliștii competiției masculine au trecut prin multe greutăți înainte de Exatlon

Ion Surdu și Gabriel Nedelcu, cei doi atleți care s-au duelat până în ultima clipă pentru a pleca acasă cu marele premiu, au visat din totdeauna să devină sportivi de performanță, drumul a fost presărat cu numeroase greutăți.

Am început ca ajutor de barman și treptat am prins meseria, din ajutor am devenit barman. Sunt expert în shot-uri, dar știu să fac și cocktail-uri, smoothie-uri  sau limonade. Îmi place foarte mult cafeaua și știu să fac desene în cappuccino,  sunt un fel de barista, ultimul meu job a fost la un coffee shop în Cluj. Am trecut prin toată partea de industrie ospitalieră, numai în bucătărie nu am intrat” , a povestit, cu sinceritate Ion Surdu Nici oponentului său din marea finală nu i-a mers mai bine, înainte de Exatlon.

Când eram la grădiniță voiam să fiu polițist, dupa aceea am vrut să fiu medic. Încă nu știu sigur ce îmi rezervă viitorul, ce o să fac, dar sunt optimist” ,a declarat Gabriel Nedelcu, mărturisind totodată că a fost cel mai năzdrăvan dintre frații săi.

Eu fiind mai mic, nu prea mă certau părinții, mai mult pe frații mei mai mari. Eram destul de mic, la vreo 12 ani și a fost un fel de concert organizat la noi în oras, iar a doua zi aveam școală. Eram împreună cu vărul meu și mai mulți prieteni. Fratele meu plecase, văzând că se face târziu și eu nu mai ajung acasă, mă tot suna să mă întrebe pe unde sunt …; m-am enervat și am inchis telefonul. Era trecut de 2:00 noaptea iar eu aveam telefonul închis. Mama se speriase că nu știa unde sunt, de ce nu vin acasă. Când am deschis telefonul am văzut acolo vreo 17 apeluri. Când mi-am sunat părinții, m-au certat la telefon, m-au certat și acasă, dar le-am explicat situația si m-au înțeles”, a declarat Gabriel Nedelcu

Tags: