Life

A dat PRO TV pe Antena 1! Câți bani câștigă Anna Lesko la Splash! Vedete la apă

Anna Lesko este noua vedetă a Antenei 1 și se pregătește pentru provocarea verii: prezentarea show-ului Splash! Vedete la apă! FANATIK.RO a aflat cum a fost convinsă senzuala moldoveancă să părăsească ograda PRO TV pentru cea a Antenei.
29.07.2021 | 15:27
A dat PRO TV pe Antena 1 Cati bani castiga Anna Lesko la Splash Vedete la apa
Anna Lesko, prezentatoarea emisiunii Splash! Vedete la apă, a bătut palma cu Antena 1,pentru o sumă frumușică de bani. Sursă foto: Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Show-ul verii – Splash! Vedete la apă – care va avea premiera, în curând, se anunță unul incendiar! După 6 ani de pauză, Antena 1 reînvie formatul și o face atrăgând în producție nume vizibile în showbiz.

După ce Iulia Albu a încheiat colaborarea cu emisiunea La Măruță, de la PRO TV, pentru un rol de jurat în emisiunea Splash! Vedete la apă, dar și pentru propriul reality show pe care, conform surselor noastre, urmează să-l filmeze la Antena Stars, o altă vedetă feminină a bătut palma cu trustul concurent. Anna Lesko a renunțat la rubrica din emisiunea Vorbește Lumea și a acceptat propunerea de a face parte din emisiunea Splash! Vedete la apă, anunțată cu surle și trâmbițe de cei din Antenă!

ADVERTISEMENT

Anna Lesko a plecat de la Pro TV și a semnat cu Antena 1

Așa se face că “Anicyka Maya” care ardea în flăcări, în urmă cu mulți ani, pe vremea când îl încânta pe milionarul (de atunci) Irinel Columbeanu cu picturile ei și nu numai, va putea fi văzută în rolul de co-prezentator în noul sezon al emisiunii Splash! Vedete la apă. Frumoasa cântăreață îi va avea alături pe Răzvan Fodor, prezentatorul emisiunii Burlacul, show care tocmai s-a încheiat, și pe Ramona Olaru, pe care telespectatorii o știu din emisiunea matinală Neatza cu Răzvan și Dani!

Câți bani câștigă Anna Lesko la Splash! Vedete la apă

FANATIK a aflat ce sumă de bani a pus la bătaie Antena 1, pentru a o coopta pe Anna Lesko în noul proiect și, conform surselor noastre, contractul semnat de cântăreață nu este deloc de neglijat. Astfel, pe lângă aparițiile și promovarea ei în alte emisiuni ale trustului, Anna Lesko ar urma să primească lunar 4.500 de euro (22,144 ron).

ADVERTISEMENT

O sumă frumușică, venită la pachet cu o mai mare vizibilitate a vedetei dacă ținem cont de faptul că, în emisiunea de la Antenă, cântăreață o să apară pe micul ecran, în fiecare săptămână, în rol de co-prezentator, ci nu de bucătăreasă! Trebuie să recunoaștem, totuși, că Anna Lesko excelează la capitolul gătit și este o plăcere să o vezi la cratiță, însă, cu siguranță, lucrurile vor sta la fel de bine și în noul proiect, acolo unde o să aibă mai mult de vorbit.

Primele declarații ale Annei Lesko, despre Splash! Vedete la apă: “E o emisiune care mi se potrivește”

„Am fost foarte entuziasmată atunci când mi s-a propus să fiu co-prezentator la Splash! Vedete la apă. E o emisiune plină de emoţie şi de adrenalină, care mi se potriveşte!

ADVERTISEMENT

Abia aştept să cunoaştem vedetele care vor concura, pentru că sunt convinsă că vom descoperi împreună în ei nişte oameni absolut normali, cu frici, fobii şi dorinţa de a-şi depăşi limite poate neştiute nici de ei. Abia aştept să înceapă aventura!”, a declarat Anna Lesko, după ce a semnat cu Antena 1.

Cine sunt jurații de la Splash! Vedete la apă

La masa juriului, în cel mai răcoritor show al verii, se vor afla Iulia Albu, Jean de la Craiova și celebrul Nea Mărin. Jurații vor avea rolul de a evalua curajul și parcursul concurenților în concurs, dar vor ține cont și de impresia artistică și de partea tehnică a săriturilor, iar fiecare va acorda o singură notă pentru fiecare participant.

ADVERTISEMENT

Cine sunt concureții de la Splash! Vedete la apă

Conform anunțului făcut de Antena 1, în cel mai nou sezon al emisiunii Splash! Vedete la apă, zeci de personalități, care activează în domenii cu totul diferite, îşi vor demonstra abilităţile în privinţa săriturilor în apă și vor încerca să-și învingă temerile.

Săptămânal, aceștia vor parcurge antrenamente istovitoare, alături de instructori, pentru a-și face curaj să sară de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic.

La finalul fiecărei ediții, cel mai curajos concurent și autorul celei mai spectaculoase sărituri va fi ales de membrii juriului, pentru a se califica în marea finală a emisiunii Splash! Vedete la apă.

ADVERTISEMENT