Life

Câți bani câștigă Bia Khalifa de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” într-o singură lună din OnlyFans. Suma e fabuloasă!

Bia Khalifa face bani frumoși din OnlyFans. Cea mai dezinhibată concurentă de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” ajunge să câștige sute de mii de dolari într-o singură lună din platforma pentru adulți.
05.09.2022 | 11:25
Cati bani castiga Bia Khalifa de la Sunt celebru scoatema de aici intro singura luna din OnlyFans Suma e fabuloasa
Bia Khalifa, concurentă la Sunt celebru, scoate-mă de aici. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Bia Khalifa a devenit una din cele mai controversate personaje din România, iar de 24 de ore este senzația numărul unu de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

Bia Khalifa face bani frumoși din OnlyFans

Vedeta i-a obișnuit deja pe telespectatori cu ieșirile sale mai puțin ortodoxe, dezbrăcându-se chiar în prima ediție a reality-show-ului de la PRO TV, lăsându-i pe colegii ei din Dominicană cu gura căscată.

ADVERTISEMENT

Bianca Niculai, pe numele ei, este o cunoscută creatoare de content pentru adulți. Blondina a cochetat și cu muzica trap, iar la un moment dat au apărut zvonuri cum că ar fi avut o relație ceva mai specială cu rapperul Tudor Sișu.

Participarea în show-ul de la PRO îi va aduce cu siguranță niște sume importante de bani în buzunar. Chiar și fără „Sunt celebru…”, dezinhibata Bianca se descurcă de minune.

ADVERTISEMENT

Platforma unde postează videoclipuri explicite și fotografii cu ea în costumul Evei, OnlyFans, i-a adus câteva zerouri în conturi. Bia Khalifa e urmărită de peste 31.000 de persoane, iar pentru un abonament pe o lună, aceasta cere 8 dolari.

La un simplu calcul, vedeta face într-o singură lună 248.000 de dolari. Este vorba despre 1.190.000 de lei. Bia a publicat, până la plecarea în Dominicană, 58 de videoclipuri și 355 de fotografii interzise minorilor.

ADVERTISEMENT

Bia Khalifa a devenit un personaj controversat încă dinainte să apară la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. În cadrul emisiunii de la PRO TV, aceasta a intrat deja în clinciuri cu câțiva dintre concurenți.

Blondina a intrat în clinciuri încă din prima zi la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Giani Kiriță a fost primul cu care Bia ”s-a luat în gură”, iar pe Ruxi a stropit-o cu apă, deoarece comenta în timp ce mânca niște preparate greu de imaginat.

ADVERTISEMENT

În ciuda disputei pe care a avut-o cu Ruxi Opulenta, Bianca petrece destul de mult timp cu ea, semn că între cele două s-ar putea naște chiar o prietenie. De altfel, Ruxi nu s-a supărat prea tare pe Bia după gestul cu apa. Fashionista încearcă să o înțeleagă, deși ieșirile sale au fost destul de contestate.

Dincolo de lipsa de inhibiții, Bia Khalifa a avut o viață destul de greu încercată, mai ales din punct de vedere amoros.

Vedeta, bătută de fostul iubit: „M-am dus la INML pentru că mă simțeam rău”

În urmă cu ceva timp, aceasta povestea că a fost bătută de fostul ei iubit, ajungând cu răni serioase la IML.

„M-am dus la INML pentru că mă simțeam rău. Am asigurare medicală, să văd dacă e ceva grav. Mă doare spatele, piciorul stâng și am zis să fac cercetări. Situația este în felul următor. De două luni stau cu un tip pe care îl iubesc și e iubitul meu.

El susține că mă iubește. Până acum mi-a demonstrat asta. Dintr-o dată, radical, s-a schimbat. Am o stare de șoc. Nu am explicație. Efectiv încearcă să dea vina pe mine. Eu nu îi fac nimic și totul a fost ok”, povestea Bia Khalifa, în urmă cu câteva luni, la Antena Stars.

Blondina povestise că ex-ul ei era gelos pe managerul personal.  „A fost gelos pe managerul meu, recunoscându-mi după că nu are nicio problemă cu el și pe încă un băiat, Andrei, cu care eu mai vorbeam. Vorbeam din cauza faptului că mă șantajează să-i trimit bani, pentru că dacă nu îmi hărțuiește prietenii”, dezvăluia în luna martie vedeta.

ADVERTISEMENT