Sport

Câți bani câștigă Cătălin Moroșanu într-un an! Bonusul uriaș pe care îl încasează dacă se bate cu Daniel Ghiță

09.06.2019 | 13:30
Cătălin Moroșanu câștigă o mulțime de bani într-un an din galele la care participă, din contractele de televiziune, dar și din faptul că este consilier județean în Iași

Luptătorul Cătălin Moroșanu câștigă o mulțime de bani într-un an din galele la care participă, din contractele de televiziune, dar și din faptul că este consilier județean în Iași. Cunoscut în lumea sportului ca ”Moartea din Carpați”, Moroșanu ar putea să-și mărească substanțial veniturile dacă acceptă să se bată cu Daniel Ghiță, luptă așteptată cu mare interes de toți iubitorii sporturilor de contact din România.

Câți bani câștigă Cătălin Moroșanu într-un an

Cătălin Moroșanu este unul dintre luptătorii care au reușit să-și creeze o imagine foarte bună în România și câștigă mulți bani într-un singur an. Conform ultimei sale declarații de venit, înregistrată în vara trecută, ”Moartea din Carapați” a încasat 53.000 de euro în ultimul an, 37.000 de euro doar din sport și 16.000 de euro de la televiziunile cu care are contract.

Conform acestei declarații de avere, Cătălin Moroșanu are un venit lunar de peste 4.400 de euro pe lună, la care se adaugă suma de 3.845 de lei pe care o încasează pentru ședințele de la Consiliul Județean Iași. Luptătorul român, în vârstă de 34 de ani, are în proprietate un apartament cu trei camere în Iași și o casă în comuna Miroslava, tot în județul Iași.

Cătălin Moroșanu în timpul luptei cu Errol Zimmerman

Bursă de 50.000 de dolari pentru o luptă între Moroșanu și Ghiță

Cu toate acestea, Cătălin Moroșanu ar putea da lovitura în plan financiar dacă va urca în ring cu un alt luptător celebru, Daniel Ghiță. Cei doi se provoacă de mai mult timp și își adresează cuvinte grele, dar încă nu au ajuns la o înțelegere pe o bătălie mult așteptată. Promotorul Eduard Irimia a declarat că ținând cont de popularitatea celor doi sportivi, bursa ar trebui să fie în jurul a 50.000 de dolari pentru fiecare.

În urmă cu trei zile, Cătălin Moroșanu a obținut o victorie senzațională în fața britanicului Daniel Sam, cel care l-a învins în gala Superkombat Puerto Rico din 2016. Deși a fost trimis la podea în prima rundă, ”Moartea din Carpați” și-a revenit pe parcursul luptei, și-a trimis adversarul de trei ori la podea, și a încheiat lupta în plauzele spectatorilor prezenți în Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj-Napoca la gala Dynamite Fighting Show 4. Moroșanu, care a anunțat că aceasta a fost ultima sa partidă în România, a fost transportat la spital după această victorie, dar după ce s-a constatat că nu are nicio coastă ruptă a fost lăsat să plece acasă.