Life

Câți bani câștigă Chefii de la Antena 1! Florin Dumitrescu și Sorin Bontea sunt pe plus, Scărlătescu are mari probleme

Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu sunt printre cei mai cunoscuți chefi din țară. Dar câți bani câștigă cele trei vedete de la Antena 1?
23.08.2022 | 17:52
Cati bani castiga Chefii de la Antena 1 Florin Dumitrescu si Sorin Bontea sunt pe plus Scarlatescu are mari probleme
Câți bani câștigă Chefii de la Antena 1, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Emisiunea Chefi la Cuțite de la Antena 1 a început filmările pentru cel de-al 10-lea sezon al show-ului de la Antena 1. În juriu, ca de obicei, sunt Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu. Cei trei chefi sunt deciși să impresioneze la TV așa cum, probabil, încearcă să facă și în domeniul afacerilor…

Câți bani câștigă Chefii de la Antena 1

Florin Dumitrescu,  Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu sunt printre cele mai bine plătite vedete din Antena 1. Motivul, unul evident, este legat de succesul pe care îl au în audiență cu emisiunea la care sunt jurați. Cei trei maeștri bucătari au reușit de-a lungul ultimelor sezoane ale show-ului să se poziționeze pe primul loc în inima telespectatorilor.

ADVERTISEMENT

Din informațiile obținute de FANATIK, fiecare dintre cei trei chef încasează mii de euro pentru fiecare episod al show-ului culinar difuzat de Antena 1. Vedetele emisiunii sunt răsplătite regește de șefii postului TV pentru performanțele obținute în audiențe.

Următorul sezon de Chefi la Cuțite de la Antena 1 va începe peste două săptămâni. Și, fiind al zecelea, pare să fie și o înfruntare aprigă a orgoliilor celor trei chefi, fiecare dintre ei sperând să pună mâna, prin concurentul pregătit, pe marele trofeu.

ADVERTISEMENT

Ce afaceri au Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu

Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au, pe lângă angajamentele față de emisiunea la care sunt jurați, și afaceri pe care le derulează în paralel. Cei trei jurați de la Chefi la Cuțite sunt, desigur, și printre cei mai căutați bucătari pentru restaurantele din România, meniul pregătit după rețeta vedetelor aducând un mare plus de imagine localului.

De altfel, cei trei chefi au, fiecare, și câte o afacere pe care o administrează și pe care o dețin. Astfel, Eze Concept Team este firma lui Florin Dumitrescu, Taste Delivery a lui Sorin Bontea, iar Cătălin Scărlătescu deține compania Catalin Punct Ro.

ADVERTISEMENT

Din datele obținute, în exclusivitate, de FANATIK, Scărlătescu este cel care a obținut, în ultimul an fiscal, cea mai mare cifră de afaceri dintre cei trei chefi. Astfel, el a raportat peste 800.000 de lei la acest capitol, față de 140.000 de lei ai lui Florin Dumitrescu sau aproape 30.000 de lei ai lui Sorin Bontea.

Cătălin Scărlătescu are pierderi uriașe

Cu toate acestea, investițiile pe care le-a făcut Cătălin Scărlătescu în noile sale produse au provocat și pierderile pe care le-a raportat către ANAF, restaurantul deschis de chef chiar înainte de a pleca la America Express având cheltuieli serioase.

ADVERTISEMENT

Astfel, dacă Florin Dumitrescu raporta un profit de peste 135.000 de lei (aproximativ 27.000 de euro), Sorin Bontea se ”laudă” cu puțin peste 28.000 de lei (în jur de 3.500 de euro). Cătălin Scărlătescu a anunțat o pierdere de peste 415.000 de lei (circa 83.000 de euro).

Când începe Chefi la Cuțite la Antena 1

Conform Antena 1, emisiunea Chefi la Cuțite va începe pe 4 septembrie 2022. Cel de-al zecelea sezon va debuta cu o ediție maraton. Cei trei chefi, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, vor fi prezenți pe micile ecrane în fiecare zi de luni, marți și miercuri, începând cu ora 20.30.

Show-ul care va avea loc într-un platou nou și care a ajuns la sezonul 10, va marca și o premieră. Mai exact, va avea două prezentatoare. În prima parte, Irina Fodor va fi gazda emisiunii pentru ca, mai apoi, Gina Pistol să revină la cârma show-ului culinar de la Antena 1.

Ca în fiecare sezon, cei trei chefi se vor înfrunta pentru a avea cele mai bune echipe de concurenți. Câștigătorul celui de-al zecelea sezon de la Chefi la Cuțite va pleca acasă cu un premiu în valoare de 30.000 de euro și, desigur, îl va face pe unul dintre maeștrii bucătari să exulte de mândrie că l-a pregătit perfect.

ADVERTISEMENT
Un bărbat insista să-i explice unei jucătoare profesioniste de golf cum să lovească...
Un bărbat insista să-i explice unei jucătoare profesioniste de golf cum să lovească mingea. Ce a urmat. „Nu m-am putut abține să nu râd”
N-au stat la discuții: închisoare pe viață, după ce a recunoscut în direct...
N-au stat la discuții: închisoare pe viață, după ce a recunoscut în direct la TV pentru ce a plătit sute de mii de euro
Judecătoarea care căuta în sala de judecată un tânăr mort la 2 Mai,...
Judecătoarea care căuta în sala de judecată un tânăr mort la 2 Mai, în timp ce mesteca gumă, cercetată de Inspecția Judiciară
„M-am simțit «Regina reginelor»”. Laurette dezvăluie cum l-a cucerit pe Ion Țiriac: „Știți...
„M-am simțit «Regina reginelor»”. Laurette dezvăluie cum l-a cucerit pe Ion Țiriac: „Știți cum îi zic eu?”
O stațiune de schi din România a ajuns pe locul doi într-un top...
O stațiune de schi din România a ajuns pe locul doi într-un top al resorturilor din Europa
Cât va ajunge impozitul pentru un apartament de 3 camere în Bucureşti. Taxele,...
Cât va ajunge impozitul pentru un apartament de 3 camere în Bucureşti. Taxele, majorate cu 10% din 2025
Marele mister din istoria Moldovei. Cine a fost Margareta, întemeietoarea dinastiei din care...
Marele mister din istoria Moldovei. Cine a fost Margareta, întemeietoarea dinastiei din care făcea parte și Ștefan cel Mare
Educatoarea de la grădinița din Popești-Leordeni a fost plasată sub control judiciar pentru...
Educatoarea de la grădinița din Popești-Leordeni a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile
Ce note au obținut elevii la Simulare Evaluare Națională. S-au afișat rezultatele finale
Ce note au obținut elevii la Simulare Evaluare Națională. S-au afișat rezultatele finale
George Simion aruncă nucleara din SUA. Urmează alegeri trucate
George Simion aruncă nucleara din SUA. Urmează alegeri trucate
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Avertisment fără precedent de la ANM. Am putea avea COD ROŞU de iarnă...
Avertisment fără precedent de la ANM. Am putea avea COD ROŞU de iarnă în aprilie
Un bărbat a cerut ajutorul la 112, fiind într-o maşină care circula în...
Un bărbat a cerut ajutorul la 112, fiind într-o maşină care circula în sectorul 6: „Aș vrea să comand o pizza!” „Vreţi să ne spuneţi că sunteţi în pericol?”
Catinca Roman, primele declarații după moartea Mioarei! „O aștept pe Oana să vină!”...
Catinca Roman, primele declarații după moartea Mioarei! „O aștept pe Oana să vină!” Fiica lui Petre Roman a luat primul avion spre casă