Life

Câți bani câștigă Cleopatra Stratan, la doar 19 ani. Artista are venituri uriașe

Află câți bani câștigă Cleopatra Stratan, în vârstă de doar 19 ani. Cântăreața are venituri uriașe, chiar mai mari decât ale tatălui ei.
26.10.2021 | 15:03
Cati bani castiga Cleopatra Stratan la doar 19 ani Artista are venituri uriase
Câți bani câștigă Cleopatra Stratan, la doar 19 ani. Artista are venituri uriașe. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cleopatra Stratan câștigă sume mari de bani la o vârstă fragedă. Fiica lui Pavel Stratan are un tarif aproape dublu, în comparație cu al tatălui ei, pentru un concert de 35 de minute.

Tânăra de 19 ani are venituri mai mari și decât Edward Sanda, partenerul ei de viață, cu care s-a căsătorit vara aceasta. În plus, Cleopatra mai câștigă bani și din reclamele pe care le face la diverse produse.

ADVERTISEMENT

Artista a devenit cunoscută la vârsta de trei ani, atunci când a lansat celebrul hit „Ghiță”, piesă din care primește și acum drepturi de autor.

Câți bani câștigă Cleopatra Stratan, la doar 19 ani

Cleopatra Stratan este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România și are o carieră muzicală încă de când avea doar trei ani. Și-a lansat în copilărie chiar și propria păpușă, îmbrăcată cu hăinuțele pe care ea le purta în videoclipurile muzicale.

ADVERTISEMENT

La doar 19 ani, Cleopatra Stratan câștigă sume mari de bani pentru un concert de 35 de minute. Cântăreața câștigă mai mult chiar și decât tatăl ei, Pavel Stratan. Și tariful soțului ei, Edward Sanda, este mult mai mic, în comparație cu al ei.

Pentru un concert de 35 de minute, tânăra artistă câștigă între 4.500 și 5.000 de euro. Tatăl ei are un tarif de 2.500 de euro. Edward Sanda cere aproximativ 1.500 de euro pentru un concert de 45 de minute.

ADVERTISEMENT

„Cleopatra Stratan câştigă sume între 4.500 şi 5.000 de euro, la un concert de 35 de minute, mult mai mult decât tatăl ei, Pavel Stratan, care are un tarif de 2.500 de euro, pentru un recital.

Iar soţul ei, Edward Sanda, ia aproximativ 1.500 de euro, pentru un spectacol de 45 de minute”, au relatat surse apropiate de artistă pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Cleopatra Stratan s-a mutat în București în această vară, cu puțin timp înainte de nunta cu Edward Sanda. Acum este solicitată să apară în diverse emisiuni TV, dar și la evenimente private.

A apărut și în celebrul show de la Pro TV, Masked Singer România, unde a fost Gheișă și a fost nevoită să țină totul secret. Artista a semnat un contract bănos cu Pro TV, așa că nu a avut voie să dezvăluie secretul.

Cleopatra Stratan câștigă mult din reclame

Veniturile Cleopatrei Stratan nu vin doar din muzică și aparițiile la emisiunile TV. Interpreta face bani și din reclame la bijuterii, iar panourile cu ea sunt des întâlnite. Cântăreața mai este și imaginea unei cofetării din Chișinău, care are locații deschise și la noi în țară.

Cleopatra Stratan a lansat și un tort care îi poartă numele cu cofetăria respectivă, care i-a asigurat și dulciurile de la nuntă. Solista a acceptat să promoveze această cofetărie tocmai pentru că produsele de acolo sunt pe placul ei.

„Am lansat deja împreună cu ei tortul Cleopatra Stratan după o reţetă proprie, pe care am avut-o la nuntă. Tot de la ei am avut candy barul de la nuntă şi au nişte produse extraordinare.

De la ei am mâncat mereu produse şi mi-au plăcut”, a povestit Cleopatra Stratan pentru sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT