Life

Câți bani câștigă concurenții Survivor România. Cine e cel mai prost plătit dintre ei

19.04.2021 | 07:59
Cati bani castiga concurentii Survivor Romania Cine e cel mai prost platit dintre ei
Câți bani câștigă concurenții Survivor România. Cine e cel mai prost plătit dintre ei Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Una din curiozotățile fanilor show-lui de supraviețuire este legată de câți bani câștigă concurenții Survivor România 2021. Vă spunem mai jos ce sume obțin aceștia, dar și cine este cel mai prost plătit dintre ei.

Concurenții și-au negociat singuri onorariul, înainte de debutul sezonului al doilea al competiției. Sumele obținute au fost influențate de popularitatea acestora.

ADVERTISEMENT

Potrivit informațiilor publicate de Cancan.ro, cel mai prost plătit dintre toți Faimoșii este chiar Zanni. Concurentul se afla la început de drum în carieră, iar faima dobândită înainte de concurs i-a adus mai puțini bani decât colegilor săi.

Câți bani câștigă concurenții Survivor România. Cine e cel mai prost plătit dintre ei

Cel mai mic onorariu este cel al lui Zanni. Faimosul câștigă doar 1.000 de euro pe săptămână. El s-a făcut cunoscut publicului prin prezența la emisiunea Chefi la cuțite, iar mai apoi prin asocierea cu Antonia și Alex Velea. Fiind la început de drum în carieră, el nu era cunoscut de foarte multă lume.

ADVERTISEMENT

Totuși, concurentul a câștigat mult prin prezența în competiție. Popularitatea acestuia a crescut considerabil odată cu prezența la emisiune, la fel și numărul de fani de pe conturile de socializare, lucru care duce la creșterea veniturilor sale.

În momentul de față, contul de Instagram al artistului a strâns 180.000 de urmăritori. Numărul oamenilor care-i urmăresc activitatea a crescut și pe YouTube, 62.000 de persoane sunt abonate la canalul acestuia, iar vizualizările se apropie de două milioane.

ADVERTISEMENT

La polul opus din punct de vedere al câștigurilor se află Jador. Manelistul și-a negociat până la utimul cent onorariul, și așa ajuns să încaseze sume colosale.

Deși s-a speculat că Faimosul ar câștiga 4.500 de euro pe săptămână, FANATIK a aflat că banii încasați de artist sunt mai numeroși. Potrivit surselor noastre, în buzunarele lui ar intra 7.000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în jungla din Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

Locul doi în topul celor mai mari câștiguri este ocupat de Alexandra Stan. Celebra cântăreață, în vârstă de 31 de ani, a fost nevoită să părăsească competiția din cauza unor probleme medicale și a ieși din cursa pentru marele premiu, de 250.000 de lei. Ea și-ar fi negociat un onorariu de 2.500 de euro pe săptămână.

ADVERTISEMENT