Life

Câți bani câștigă Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu! Pandemia a fost o mină de aur pentru ei

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au reușit, de-a lungul pandemiei, să dea lovitura în plan financiar cu firma pe care o dețin și care a obținut profituri colosale.
21.04.2022 | 13:30
Cati bani castiga Cristina Siscanu si Madalin Ionescu Pandemia a fost o mina de aur pentru ei
Cristina Siscanu si Madalin Ionescu au obținut profituri impresionante cu firma pe care o detin / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

După ce și-a început cariera ca reporter, Cristina Șișcanu a reușit, acum, să devină administratorul firmei pe care o deține alături de soțul ei, Mădălin Ionescu. Rezultatele obținute o califică ca manager iscusit, firma lor reușind, în plin an pandemic, să obțină niște rezultate financiare impresionante.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au dat lovitura cu firma

”Eu muncesc mai mult decât un angajat care lucrează de la 8 la 5. (…) Câştig suficient de mulţi bani şi o să-ţi spun sincer: din banii pe care îi câştig, fac din când în când câte o investiţie în accesorii de brand şi pun şi bani deoparte pentru şcoala Petrei.

ADVERTISEMENT

Eu şi Mădălin avem o companie care se ocupă de producţie video şi ne gestionăm resursele astfel încât să reuşim să acoperim toate planurile”, spunea Cristina Șișcanu pe conturile ei de socializare acum ceva vreme, după ce a fost acuzată că ar trăi pe banii lui Mădălin Ionescu.

De altfel, povestea Cristina Șișcanu pe când era la emisiunea Bravo, ai Stil!, postările ei de pe Instagram erau plătite binișor. ”500, 700 de euro, depinde. Chiar vreau să vă spun că mi-a părut rău că am cerut o dată aşa de puţin pentru că a fost un video pe care l-am postat şi pe facebook şi a făcut peste un milion de vizualizări”, spunea creatoarea de conținut.

ADVERTISEMENT

Pornind de la sumele declarate de Cristina Șișcanu, FANATIK a intrat în posesia datelor financiare oficiale ale firmei vedetei TV. Iar în ultimul an fiscal, rezultatele au fost impresionante, atât ca cifră de afaceri, cât și ca profit.

Câți bani au câștigat Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu

După ce, ani la rândul, firma condusă de Cristina Șișcanu și care se numea Wonderful Shoes a avut rezultate financiare dezastruoase și a raportat pierderi, lucrurile s-au schimbat odată cu schimbarea numelui și profilului.

ADVERTISEMENT

Acum, compania condusă de soția lui Mădălin Ionescu, Mega Life Vision, are ca obiect de activitate producție cinematografică, video și programe de televiziune, iar în ultimul an fiscal a reușit să crească enorm în ciuda faptului că economia a suferit din cauza pandemiei.

Cifra de afaceri declarată de Cristina Șișcanu pentru firma ei și a lui Mădălin Ionescu a crescut, față de anul anterior, cu peste 350% și a ajuns la peste 680.000 de lei, adică aproximativ 136.000 de euro, bani din care a plătit și salariul singurului angajat. Important de precizat este că firma celor doi nu are restanțe la buget și impozitele sunt plătite în termen.

ADVERTISEMENT

Remarcabil este profitul obținut de firma celor doi. Astfel, în ultimul an fiscal declarat, societatea Cristinei Șișcanu a obținut un profit de aproape 280.000 de lei, adică aproximativ 55.000 de euro.

Cristina Șișcanu, profituri mari, cheltuieli pe măsură

Cum firma merge mai bine ca niciodată, Cristina Șișcanu își permite din când în când să facă și câte o cheltuială exuberantă la ocazii speciale. Iar de curând, pregătindu-se pentru ziua de naștere a Petrei, fiica ei cu Mădălin Ionescu, Cristina Șicanu a cumpărat micuței un cadou de zile mari.

Mai exact, a dezvăluit ea pe conturile de socializare, micuța care va împlini patru ani imediat după Paște va primi o pereche de pantofi de firmă care au costat nu mai puțin de 400 de euro. “Se apropie ziua de naștere a Petrei și i-am luat acești pantofi”, a scris Cristina Șișcanu pe Instagram, dezvăluind imaginea cu darul cu care își va răsfăța fetița.

Cristina Șicanu și Mădălin Ionescu au împreună o fetiță, pe Petra, dar jurnalista este mamă și pentru cei doi copii ai prezentatorului TV din prima căsătorie, Ștefania și Filip. Chiar dacă este mamă cu normă întreagă, Cristina Șișcanu este cea care se ocupă de toate chestiunile organizatorile ale firmei.

Și, explica ea în repetate rânduri, are grijă să își facă timp și pentru a produce conținut difuzat în rețelele de socializare acolo unde, ca influencer, face reclame la diverse produse.

ADVERTISEMENT