News

Câți bani câștigă, de fapt, vedetele pe Instagram. Kim Kardashian face 500.000 de dolari pentru o singură postare!

04.05.2019 | 14:52
Cati bani castiga de fapt vedetele pe Instagram Kim Kardashian face 500000 de dolari pentru o singura postare

Să fii influencer în ziua de azi este o afacere profitabilă. Multe dintre vedetele internaționale, dar și cele de la noi, fac promovări ale unor produse pe conturile lor de socializare, fie că vorbim de Instagram, Facebook sau Twitter. Câți bani câștigă vedetele pe Instagram pentru niște postări? Kim Kardashian, de pildă, a ajuns la milionul de dolari!

Cât câștigă vedetele pe Instagram: Kim Kardashian și Kylie Jenner, reginele dolarilor

Printre vedetele care își îndeasă portomoneurile sau cardurile cu bani din postări pe Instagram se numără apetisanta Kim Kardashian. Surse din interiorul industriei de făcut bani pe această rețea de socializare au dezvăluit pentru publica TMZ că, la ora actuală, Kim ajunge să câștige un milion de dolari pe o singură postare!

Kim își justifică astfel conturile grase. A făcut pe puțin 5 milioane de dolari din promovarea unor branduri de haine, parfumuri sau produse cosmetice. Sumele pentru advertorialele personalizate realizate de vedetă sunt între 300.000 și 1.000.000 de dolari. Mezina familiei Kardashian, Kylie Jenner este și ea campioană la făcut bani din Instagram.

Cristiano Ronaldo are propriul său brande de haine
Cristiano Ronaldo câștigă 750.000 $ pe postare

Care sunt vedetele din România care fac promovări pe Instagram

Are peste 110 milioane de urmăritori, iar fiecare postare poate ajunge la milionul de dolari. De altfel, Kylie are dezvoltată o afacere în beauty. Produsele ei se vând ca pâinea caldă mai ales în rândul tinerilor. Selena Gomez ia în jur de 800.000 de dolari pe postare, iar Cristiano Ronaldo 750.000, conform datelor obținute de infobae.com.

Ceva mai jos în top se situează Beyonce (700.000$ pe postare), urmată de Justin Bieber (600.000$ pe postare). În România, vedetele care fac astfel de promovări pe conturile lor și primesc bani frumoși (nu există date oficiale despre ce sume ar fi vorba) sunt Bianca Drăgușanu, Mădălina Ghenea, Adelina Pestrițu și Andreea Bălan.

Nu se știe dacă unele dintre ele au contracte cu anumite firme, însă cert este că multe dintre ele, spune gura târgului, își fac operații estetice aproape gratuite sau chiar intervenții stomatologice. Printre starurile de la noi care mulțumește des medicului stomatolog se numără Dorian Popa și Raluca Bădulescu.