News

Câți bani câștigă Florin Călinescu, juratul de la Românii au Talent. Suma nu e de neglijat

05.04.2019 | 21:41
Cati bani castiga Florin Calinescu juratul de la Romanii au Talent Suma nu e de neglijat

S-a aflat cât câștigă Florin Călinescu pe an! Averea sa este impresionantă. Potrivit unei declarații de avere, depusă pe vremea în care era director la Teatrul Mic, juratul de la Românii au Talent deține trei terenuri în Brașov și Argeș, două apartamente în București, unul în Timișoara, dar și o casă de vacanță în Poiana Brașov. Pe lângă toate acestea, vedeta se bucură de niște ceasuri extrem de scumpe, scrie Stiritv.ro.

Florin Călinescu, avere impresionantă!

Florin Călinescu este un actor român de teatru, film și realizator de emisiuni de televiziune. Numai într-un singur an, actorul a câștigat aproximatv 300.000 de euro. Juratul mai deține propria firmă și anume „Florin Călinescu Media Impex SRL”, care se ocupă cu: activități de producție cinematografică, video și de programe de televiziune.

Una din firme pare a fi devenit societatea ROVSOL SRL, care a fost înfiinţată în 2011 și este specializată pe „Activităţi de realizare a soft-ului la comandă (software orientat client)”.

Cât câștigă Florin Călinescu ? Averea este impresionantă
Cât câștigă Florin Călinescu ? Averea este impresionantă

Florin Călinescu, impresionat de o concurentă de la Românii au Talent

Ediția din 15 februarie a surprins cu singura concurentă care l-a făcut pe Florin Călinescu să i se aprindă călcâiele. Aceasta a dansat extraordinar, iar, îmbrăcată destul de sumar, l-a făcut pe jurat să nu-și mai ia ochii. ”Mă simt flatată că am stârnit aceste sentimente în domnul Călinescu, eu fiind o fană de-a lui de mic copil. Nu mă așteptam la treaba asta! Că încă mai funcționează Florin Călinescu.

”Parcă ești de la circa 14… Gazați-o, culcați-o la pământ! Încătușați-o! Distrugeți-i viitorul! După ce că mai avem vreo două-trei în țară… Ne-au tăiat pădurile, ne-au vândut fabricile, au privatizat tot… Au mai rămas Zamolxe, Babele și ea! 

Scumpa mea, mă plictisesc aici: cu viori, cu dansatori, cu coruri, cu tot felul de echilibristice.. Of, dacă te-ai sublima într-o sticluță mică, ca-n Aladdin, să frec puțin și să spui: Da, stăpâne! Sunt aici! Îndeplinește-mi orice dorință!… De-o lună am scris textul ăsta și n-aveam cui să i-l spun”.