Fotbal intern

Câţi bani câştigă Florin Prunea după războiul cu Poli Iaşi. Instanţa a dat verdictul. Foto

05.12.2018 | 16:29
Cati bani castiga Florin Prunea dupa razboiul cu Poli Iasi Instanta a dat verdictul Foto

S-a aflat câţi bani are de câştigat Florin Prunea după războiul pe care l-a dus cu Poli Iaşi după ce a fost dat afară de la echipa din Copou. Fostul portar al echipei naţionale a României a fost preşedintele grupării pregătite de Flavius Stoican până în vara anului 2017, iar acela a fost momentul în care lupta dintre cele două părţi a început.

Curtea de Apel Bucureşti a luat o decizie în dosarul în care Florin Prunea cere să revină pe funcţia din care fusese dat afară în 2017. Astfel, formaţia din Copou trebuie să îi achite lui Florin Prunea daune materiale în valoare de 20.000 de euro, plus 8.000 de lei reprezentând cheltuieli de judecată.

Florin Prunea a câştigat o sumă frumoasă de bani după războiul cu Poli Iaşi

Deşi Curtea de Apel Bucureşti a decis ca Poli Iaşi să îi plătească o sumă destul de mare lui Florin Prunea, oficialii din Copou au postat un mesaj pe pagina oficială prin care anunţă cu bucurie că fostul internaţional român nu mai are nicio şansă să revină în conducerea echipei din Liga 1 Betano.

“Victorie uriaşă a clubului astăzi la Curtea de Apel Bucureşti în dosarul cu Florin Prunea!
Prima instanţă a decis, pe data de 23 mai 2018, reintegrarea sa în postul şi funcţia deţinute anterior concedierii, însă doar pentru perioada cuprinsă între 15.06.2017 – 23.07.2017.
Deşi spera să aibă câştig de cauză şi să se întoarcă la conducere, în decizia finală dată astăzi, 4 decembrie 2018, instanţa a hotărât definitiv că Florin Prunea nu se va mai întoarce, contractul acestuia rămânând încheiat pe durata determinată, respectiv până la data de 23.07.2017″, apare pe pagina oficială a lui Poli Iaşi.

Decizia luată de Curtea de Apel Bucureşti în dosarul în care este implicat Florin Prunea
Decizia luată de Curtea de Apel Bucureşti în dosarul în care este implicat Florin Prunea

Prunea spera să revină la Poli Iaşi

Pe 28 noiembrie, Florin Prunea era încrezător că va reveni în conducerea lui Poli Iaşi. Fostul internaţional chiar l-a atacat pe Adrian Ambrosie, preşedintele echipei din Copou. „Domnul Ambrozie nu a condus o căruță la viața lui, e produsul domnului Burleanu. Unii vor să conducă pe banii patronului. Echipa trebuie să-și vadă de viața ei, nu trebuie să se amestece. Era un exemplu finantarea clubului de la Iași, deodată nu se mai finanțează sportul. La Iași au dispărut toate sporturile. Aveau echipe de Liga 1 și în alte sporturi. E grav ce se întâmplă la Iași. N-am ce face, trebuie să respect decizia instanței, mă voi întoarce la Iași”, a declarat Florin Prunea pentru Digi Sport.