Life

Câți bani câștigă Gabriela Cristea. Prezentatoarea își permite unele ”excentricități”

Gabriela Cristea (47 de ani) este întrebată frecvent ce salariu are de când lucrează la Antena Stars. Celebra moderatoare TV a dat cărțile pe față abia acum.
10.08.2022 | 18:55
Cati bani castiga Gabriela Cristea Prezentatoarea isi permite unele excentricitati
Ce salariu are Gabriela Cristea la Antena Stars. Vedeta nu o duce rău financiar. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Câți bani câștigă renumita prezentatoare a show-ului Mireasa – Capriciile iubirii. Vedeta a dezvăluit în social media că își permite unele ”excentricități” ceea ce înseamnă că este mulțumită din punct de vedere financiar.

Ce salariu are Gabriela Cristea la Antena Stars. Vedeta nu o duce rău financiar

Gabriela Cristea are un salariu care-i permite să ducă la bun sfârșit toate lucrurile pe care le vrea. Și pentru că salariul de la Antena Stars este confidențial, frumoasa brunetă a precizat că este împlinită din toate punctele de vedere.

ADVERTISEMENT

„Cred că sunt o femeie împlinită financiar, dar mereu e loc de mai bine. Nu am averea lui Țiriac, dar îmi pot permite câteva mici «excentricități» dacă mi le doresc”, este răspunsul oferit de frumoasa brunetă, conform viva.ro.

Se pare că Gabriela Cristea a câștigat în perioada în care a lucrat la Kanal D suma de 20.000 de euro lunar, dar nu o duce rău din punct de vedere financiar nici acum. Prezentatoarea de la Antena Stars nu se plânge.

ADVERTISEMENT

Vedeta are o vilă de lux care se ridică la valoarea de peste 200.000 de euro. Își permite să călătorească în locurile pe care și le dorește și nu duce lipsă de absolut nimic. Moderatoarea se bucură de o stare materială excelentă.

Ce studii are Gabriela Cristea

Gabriela Cristea este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune, debutul său pe micile ecrane fiind în anul 1994, la TVR 1. Bruneta nu a absolvit jurnalismul, ci o altă facultate care nu are legătură cu acest domeniu.

ADVERTISEMENT

A terminat cursurile Facultății de Comunicare și Relații Publice din cadrul SNSPA, iar ulterior s-a specializat în Comunicare neurolingvistică la Facultatea de Sociologie și Comunicare diplomatică pe lângă Ministerul Afacerilor Externe.

De-a lungul anilor a semnat cu mai multe posturi, printre care se numără și Kanal D, unde a moderat emisiunile Magic Taxi, Noră pentru mama și Draga mea prietenă.

ADVERTISEMENT

În prezent, Gabriela Cristea face parte din echipa de la Antena Stars, unde potrivit unor zvonuri ar încasa suma de 10.000 de euro în fiecare lună.

ADVERTISEMENT