Life

Câți bani câștigă George Buhnici din IT. Ce mașini are fostul prezentator de la PRO TV în garaj

Câți bani câștigă George Buhnici din afacerea sa de bază? Fostul prezentator de la PRO TV are o cifră de afaceri de peste 550.000 de lei, însă la capitolul profit nu stă foarte bine.
19.07.2022 | 11:44
Cati bani castiga George Buhnici din IT Ce masini are fostul prezentator de la PRO TV in garaj
George Buhnici face bani din IT. Colaj: FANATIK.
ADVERTISEMENT

George Buhnici a devenit ținta tuturor în ultimele 48 de ore, în urma declarațiilor pe care le-a făcut despre femei. Fostul prezentator de la PRO TV, adulat altădată în mediul online, este acum în vizorul multora după ce a făcut câteva remarci controversate cu privire la aspectul fizic al femeilor care merg la plajă.

Câți bani face IT-istul George Buhnici. Profitul pe 2021, în scădere

Buhnici nu este un nume cunoscut de ieri, de azi. Una din principalele activități din care acesta face bani este legată de administrarea de pagini web. Pe lângă banii pe care îi câștigă din IT, acesta are și un vlog pe Youtube. Mai mult, face o serie de reclame, de la gadgeturi până la mașini.

ADVERTISEMENT

Potrivit informațiilor consultate de FANATIK, Comedia Interactive SRL, firma deținută de Buhnici, cu care face bani din online, are o cifră de afaceri raportată la anul 2021 de 550.805 lei, adică în jur de 111.000 euro.

Cifra de afaceri raportată de afacerist în 2021 a fost una mai mare față de cea din anul 2020 (437.000). La capitolul profit, Buhnici nu a stat foarte bine anul trecut.

ADVERTISEMENT

Acesta a câștigat în jur de 132.800 de lei. Tradus în euro, este vorba de 26.000 de euro. Pe lună, suma venea undeva la 2,166 euro, adică peste 10.000 de lei. Suma e mai mică față de anul 2020, când figura cu 208.000 lei.

george buhnici
George Buhnici, profit în scădere în 2021

 

Tot în anul 2021, soțul jurnalistei Lorena Buhnici înregistra datorii de 506.000 de lei. Trebuie menționat că aceasta nu este singura sursă de venit a omului tot mai contestat în ultima perioadă din cauza declarațiilor sale.

ADVERTISEMENT

George Buhnici are și un podcast pe Youtube, urmărit de destul de multă lume. În urmă cu câțiva ani a fost una dintre figurile cele mai vizibile de la PRO TV, prezentând emisiunea „I Like IT”.

Ce mașini are fostul prezentator tv

În mediul virtual, acesta s-a remarcat de-a lungul anilor ca un susținător al energiei verzi, a tot ce înseamnă tehnologia viitorului. IT-istul a stârnit și invidia multora cu locuința pe care și-a construit-o în satul Tămași, situar la 20 de kiometri de Corbeanca, dar și cu mașinile pe care le are în garaj.

ADVERTISEMENT

Însumate ca preț, mașinile lui Buhnici depășesc lejer 200.000 de euro. Acesta s-a lăudat într-un vlog publicat pe Youtube cu mașinile sale Tesla 3 și modelul Y.

De asemenea, în curtea lui Buhnici și-au găsit loc și un Jaguar F-pace, complet electric, un Nissan Leaf (la fel, electric), dar și un Ford.

După plecarea de la PRO TV, unde a avut o emisiune dedicată tehnologiei timp de 15 ani, Buhnici s-a focusat mai mult pe site-urile sale. Unul dintre ele este  destinat publicului masculin. Celălalt e dedicat caselor și ideilor de construire a locuințelor, folosind tehnica modernă.

Pe lângă asta, IT-istul realizează o serie de interviuri cu personalități importante pe pagina sa de Youtube. Printre invitații săi în ultima perioadă s-a numărat și Mircea Geoană, șeful-adjunct de la NATO. Din Youtube, acesta ar câștiga între 1.100 și 17.000 de dolari, potrivit unei statistici a site-ului socialblade.com.

George Buhnici a spus recent, într-un reportaj difuzat la Xtra Night Show (Antena Stars)femeile care au vergeturi sau celulită ar face bine să meargă la sală, spunând în același timp despre soția lui, Lorena, că arată foarte bine, „ca o minoră”.

ADVERTISEMENT