Life

Câți bani câștigă Gina Pistol la Chefi la Cuțite. Suma pe un sezon nu e rea deloc

Câți bani câștigă Gina Pistol la Chefi la Cuțite. Suma primită de la Antena 1 pentru un sezon al show-ului culinar nu este deloc rea.
26.05.2023 | 16:20
Cati bani castiga Gina Pistol la Chefi la Cutite Suma pe un sezon nu e rea deloc
Ce sumă de bani primea Gina Pistol pentru un sezon Chefi la Cuțite. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Sezonul 11 al emisiunii Chefi la Cuțite este ultimul în care Gina Pistol este prezentatoare, deoarece vedeta a renunțat la televiziune pentru o vreme, însă show-ul culinar -a adus bani frumoși blondinei.

Ce sumă de bani primea Gina Pistol pentru un sezon Chefi la Cuțite

Gina Pistol s-a aflat la cârma emisiunii Chefi la Cuțite încă de la primul sezon. Atunci când a rămas însărcinată cu Josephine, iubita lui Smiley a luat o pauză de la micile ecrane pentru a se ocupa de fiica sa.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea a revenit la emisiune, însă sezonul 11, care este difuzat în prezent la Antena 1, a fost ultimul pentru ea. În urmă cu câteva luni, Gina Pistol i-a anunțat pe fani că se va retrage din televiziune pentru a petrece mai mult timp alături de fetița ei.

Se pare că vedeta a preferat să se bucure de momentele cu Josephine și a renunțat la suma uriașă pe care o primea pentru un sezon Chefi la Cuțite.

ADVERTISEMENT

Potrivit impact.ro, Gina Pistol a primit suma de 15.000 de euro pentru fiecare sezon Chefi la Cuțite. Astfel, până acum, pentru toate sezoanele, vedeta a primit aproximativ 135.000 de euro.

Pe de altă parte, salariul Irinei Fodor, cea care a înlocuit-o pe Gina Pistol la cârma emisiunilor Chefi la Cuțite și Asia Express, acum America Express, primește un salariu mai mic decât iubita lui Smiley. Soția lui Răzvan Fodor se află la primele proiecte atât de importante.

ADVERTISEMENT

Smiley și Gina Pistol se căsătoresc sâmbătă

Ziua de sâmbătă, 27 mai, este una foarte importantă pentru Smiley și Gina Pistol. Cei doi se căsătoresc mâine și au plănuit în detaliu marele eveniment.

Prezentatorul de la Românii au talent și fosta vedetă de la Antena 1 vor fi înconjurați de familie și prieteni. Nunta va avea loc departe de lumina reflectoarelor.

ADVERTISEMENT

De altfel, cei doi nu au dezvăluit prea multe detalii despre eveniment. Gina Pistol le-a spus fanilor că va avea două rochii de mireasă. De meniul evenimentului se vor ocupa chefii Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea.

Petrecerea de nuntă va avea loc la Palatul Snagov, acolo unde se vor bucura de un cadru de vis. Toate detaliile pentru nuntă au fost gândite de Gina Pistol, dar a fost ajurată și de un organizator de evenimente.

Smiley și Gina Pistol se căsătoresc la mai bine de doi ani de când au devenit părinți pentru prima dată. Cei doi s-au logodit în decembrie 2021, atunci când artistul a cerut-o pe partenera sa în căsătorie chiar la ei acasă. La acest moment special a contribuit și Josephine.

ADVERTISEMENT