Life

Câţi bani câştigă Ioana Tufaru lunar. Din ce își crește copilul: ”Nu am un loc de muncă stabil și nici nu caut”

Ioana Tufaru a vorbit despre situația sa financiară. Din ce face bani fiica Andei Călugureanu, care la rândul său este mama unui băiat.
14.11.2022 | 10:14
Cati bani castiga Ioana Tufaru lunar Din ce isi creste copilul Nu am un loc de munca stabil si nici nu caut
Cum se descurcă financiar Ioana Tufaru. Sursa foto: Libertatea
ADVERTISEMENT

Ioana Tufaru a făcut dezvăluiri despre venitul său lunar. ”Nu am un loc de muncă stabil și deocamdată nici nu caut”, spune fiica Andei Călugăreanu.

Cum se descurcă financiar Ioana Tufaru. Din ce își crește copilul: ”Nu am un loc de muncă stabil și nici nu caut”

Ioana Tufaru a mărturisit de curând faptul că situația sa financiară nu este una bună, dar nu se plânge și este mulțumită că are un acoperiș deasupra capului și ce să pună pe masă copilului și soțului său.

ADVERTISEMENT

Femeia în vârstă de 45 de ani locuiește în prezent cu familia într-o garsonieră, oferită de latifundiarul Gigi Becali. Aici, nu plătește chirie, facturi pe gaze, lumină sau întreținerea, iar toți banii pe care îi încasează se duc pe mâncare și alte nevoi personale.

Ioana Tufaru a precizat pentru ciao.ro că venitul său lunar este de 1.500 de lei. Se descurcă din ajutorul social, de 800 de lei, din piesele de teatru în care mai primește roluri și din drepturile de autor.

ADVERTISEMENT

” Câștig din ajutorul social de 800 de lei, mă descurc greu financiar, dar nu mă plang! Da, iau și drepturile de autor.Venitul lunar este în jur de 1.500 de lei”, a spus fiica Andei Călugăreanu pentru sursa menționată.

Soțul Ioanei Tufaru nu muncește nici el: ”Așteptăm să treacă pandemia să își facă pensie pe caz de boală”

Chiar dacă nu are mulți bani și un loc de muncă stabil, Ioana Tufaru a mai declarat că nici nu vrea să caute, momentan, un serviciu mai bine plătit. De altfel, nici soțul nu lucrează, din cauza unor probleme de sănătate, iar pe viitor vrea să se pensioneze pe caz de boală.

ADVERTISEMENT

”Nu am un loc de muncă stabil și deocamdată nici nu caut! (…) Ionuț nu mai lucrează din cauza problemelor de sănătate pe care le are. Așteptăm să treacă pandemia să își facă pensie pe caz de boală”, a mai afirmat Ioana Tufaru.

Fiica Andei Călugăreanu a mai precizat și că este recunoscătoare actorilor cu care are ocazia să interacționeze, multe sfaturi de ale lor luându-le în considerare. Din când, în când, Ioana Tufaru mai urcă pe scena Teatrului Evreiesc.

ADVERTISEMENT

”Sfaturi am primit multe, dar o să menționez doar că cele mai frumoase le-am primit de la actrițe precum Roxana Guttman sau Maia Morgenstern, chiar și de la regizorul Andrei Munteanu ….

Am învățat multe lucruri frumoase de la ei, de exemplu, că pe scenă, dacă nu ești serios și nu asculți și faci ce spune regizorul poți pleca acasă”, a mai transmis Ioana Tufaru.

ADVERTISEMENT