Life

Câți bani câștigă Jojo în fiecare lună? Actrița din serialul Clanul are mai multe afaceri

Jojo are pierderi în afacerea cu bijuteriile, dar își scoate banii din altă parte! Ce situație financiară are actrița din serialul „Clanul”?
09.12.2022 | 09:12
Cati bani castiga Jojo in fiecare luna Actrita din serialul Clanul are mai multe afaceri
Jojo (Cătălina Grama) are o afecere cu bijuterii. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cătălina Grama, cunoscută de toată țara sub numele de scenă Jojo, nu face bani doar din actorie și aparițiile televizate! Artista deține și o firmă prin care comercializează bijuterii, ba are chiar și un site de unde oamenii le pot achiziționa! Adevăratul profit nu vine, însă, din business-ul cu pietrele prețioase.

Jojo, pierderi în afacerea cu bijuteriile

Afacerea cu inele, cercei și brățări, una de suflet pentru Jojo, nu a funcționat prea bine în ultimul an, potrivit datelor obținute de FANATIK.

ADVERTISEMENT

Cu toate că Jojo vinde bijuterii la sume destul de accesibile (practic, are prețuri pentru toate bugetele), anul 2021 a fost unul pe minus pentru actrița din serialul „Clanul”!

Firma Grama Vision S.R.L., înregistrată în anul 2015, nu i-a adus cine știe ce profituri anuale vedetei de la PRO! În 2021, firma care se ocupă cu comercializarea de bijuterii online a avut o pierdere de 96.428 de lei și o cifră de afaceri de 66.779 lei. Anul în care a debutat pandemia, care a pus la pământ mai multe business-uri în toată lumea, a fost unul de bun augur pentru Jojo.

ADVERTISEMENT

În 2020, vedeta a înregistrat un profit net de 58.434 lei și a fost, practic, cel mai bun an de când și-a înființat această companie. Acum doi ani, aceasta rula o cifră de afaceri de peste 177.000 de lei.

2019 a fost un alt an slăbuț pentru Cătălina Alexandra Grama, cu o pierdere de 16.000 de lei. În 2018 a făcut doar 18.000 de lei cu firma Grama Vision. Pentru acest business, Jojo nu a apelat la IMM Invest și, de asemenea, nu a solicitat eliberarea de certificat pentru perioada stării de urgență.

ADVERTISEMENT

Cătălina Grama câștigă binișor cu o firmă care se ocupă de spectacolele artistice

Dacă la capitolul bijuterii n-a reușit să se impună pe piața afacerilor din România, ei bine, artista are venituri fabuloase datorită unei alte firme, înființată în 2003.

Jo Principal Records, un SRL care se ocupă cu activitățile de interpretare artistică (spectacole și evenimente) este o adevărată sursă de venit pentru artistă!

ADVERTISEMENT

Ultimii doi ani au fost mană cerească pentru Cătălina Grama. Partenera lui Paul Ipate a înregistrat profituri de 174.000 (anul 2021), respectiv 359.000 de lei (2020).

Mai precis, vedeta a câștigat pe lună, în 2021, în jur de 14.500 de lei din această afacere, iar în 2020 aproape 30.000 de lei. Actrița mai are și firma Jo Secundar Records SRL, una care i-a adus pierderi modeste, de 90 de lei (2021), respectiv 76 de lei (2020), conform informațiilor consultate în exclusivitate de FANATIK.

Jojo a avut și o firmă de consultanță

Cătălina Grama a avut în trecut și o firmă de consultanță în afaceri și management, Controling Alexa, între 2005 și 2009. Cu acel business a câștigat în jur de 25.000 de euro, pe perioada în care a funcționat.

Pe lângă toate aceste venituri, Jojo obține cu siguranță bani frumoși și din reclamele pe care le face la diferite produse pe contul ei de Instagram. Mai mult, aceasta e remunerată regește și de cei de la PRO TV, fiind una dintre actrițele care joacă în serialul „Clanul”.

Joacă un rol negativ în serialul „Clanul”

Cât despre rolul ei din producția regizată de Anghel Damian, aceasta a vorbit cu multă încântare înainte ca serialul să debuteze pe micile ecrane. Aceasta este Magda, un personaj negativ, soția lui George Mihăiță.

„Nu este simplu, este foarte complex, are foarte multe straturi. În primul sezon din „Clanul” veţi vedea doar straturile de deasupra, ea e mult mai complexă.

Va avea un traseu uimitor şi atunci a trebuit să fiu atentă cum îl construiesc la început ca să nu dau totul din prima. Ca la o ceapă cu foarte multe straturi cu foarte multe foi, curăţăm treptat şi vedem ce se întâmplă. Nu o veţi vedea pe Cătălina în acest rol, e altceva”, a spus Jojo despre rolul ei, potrivit ziarului Click!.

ADVERTISEMENT