Life

Câţi bani câştigă Lidia Buble. Cât de bogată este, de fapt, fosta iubită a lui Răzvan Simion

14.06.2020 | 13:13
Cati bani castiga Lidia Buble  Cat de bogata este de fapt fosta iubita a lui Razvan Simion
Lidia Buble a strâns o avere impresionantă din muzică. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Chiar dacă pe plan sentimental nu trece prin cea mai fericită perioadă din viața ei, Lidia Buble rămâne una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste ale momentului, iar acest lucru se reflectă inclusiv în sumele pe care le încasează de pe urma concertelor susținute în întreaga țară.

Așa se face că a reușit până acum să strângă o avere impresionantă și nu are motive de îngrijorare din cauza faptului că pandemia de coronavirus i-a întrerupt activitatea. Unde mai pui că blondina a devenit de curând imaginea Huawei P40 Lite, colaborare care îi rotunjește semnificativ veniturile.

ADVERTISEMENT

În plus, „Lidia Buble Art SRL” firma prin care își desfășoară întreaga activitate muzicală, s-a bucurat de un real succes încă de la înființare. Deși a funcționat doar o singură lună în 2017, societatea a bifat un profit net de 111.441 de lei.

În doar câțiva ani de activitate, Lidia Buble a reușit să strângă o mică avere

Vorbim, așadar, despre 24.000 de euro, bani câștigați în doar 30 de zile de la înființare, semn că îndrăgita artistă era deja pe val. Sumele amețitoare au continuat să îi intre în conturi și în 2018, deși firma nu s-a mai bucurat de același profit. În cele 12  luni ale anului, Lidia a câștigat de două ori mai puțin decât o făcuse în singura lună rămasă din 2017.

ADVERTISEMENT

S-a redresat, însă, ulterior, când a înregistrat un profit net de 198.824 de lei, ceea ce înseamnă aproximativ 40.000 e euro. Practic, a reușit să câștige de trei ori mai mult decât în anul anterior, iar gurile rele spun că o contribuție majoră o avea Răzvan Simion, fostul iubit care devenise între timp și manager. Cât despre datoriile acumulate de societate de-a lungul timpului acestea sunt nesemnificative, 1.155 de lei, potrivit datelor furnizate de Ministerul de Finanțe.

Lidia Buble a izbucnit în lacrimi. Ce s-a întâmplat

Chiar dacă din punct de vedere financiar nu are motive de îngrijorare, viața sentimentală îi dă serioase bătăi de cap. Asta pentru că despărțirea de bărbatul care i-a fost alături în ultimii 5 ani o afectează din ce în ce mai tare, oricât ar încerca să dea senzația că a trecut peste.

ADVERTISEMENT

În acest sfârșit de săptămână, blondina se află acasă, în Ardeal, pentru a sărbători cum se cuvine ziua de naștere a mamei sale, în compania familiei și tuturor celor dragi. Fericitul eveniment i-a adus, însă, lacrimi în ochi, la auzul unor versuri de despărțire cântate chiar de surorile ei.

Copleșită de emoție, Lidia a găsit până la urmă puterea să împărtășească momentul cu fanii care îi urmăresc activitatea în mediul online. Cu ochii în lacrimi și cu o voce tristă, aceasta le-a transmis prietenilor virtuali că se simte bine acasă și nu își mai dorește să se întoarcă la realitatea „dură” din București.

ADVERTISEMENT

Reamintim că Răzvan Simion le-a mărturisit fanilor printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare că Lidia nu mai este fericită alături de el, motiv pentru care se vede  nevoit să pună capăt relației. Totodată, carismaticul realizator al matinalului de la Antena 1 i-a cerut iertare fostei iubite pentru că „la un moment dat am devenit insuficient”.

ADVERTISEMENT
Tags: