Life

Câți bani câștigă lunar Carmen Tănase. Are un salariu pe care mulți români și-l doresc

Carmen Tănase a dezvăluit care sunt veniturile pe care le primește lunar din meseria sa. Îndrăgita actriță în vârstă de 61 de ani are un salariu destul de mare.
02.07.2022 | 10:41
Cati bani castiga lunar Carmen Tanase Are un salariu pe care multi romani sil doresc
Carmen Tănase, dezvăluiri despre salariul din teatru. Cât câștigă actrița. Sursa foto: antena3
ADVERTISEMENT

Vedeta a spus câți bani câștigă lunar. Este vorba de un salariu pe care mulți români și-l doresc, dar cu toate acestea artista a precizat că a avut momente în care a dus-o destul de greu din punct de vedere financiar.

Carmen Tănase, dezvăluiri despre salariul din teatru. Cât câștigă actrița

Carmen Tănase are un salariu care se ridică la valoarea de 1.300 de euro, dar recunoaște că nu-i suficient. Actrița nu vrea numai să supraviețuiască din veniturile lunare care-i intră în casă, ci simtă că trăiește.

ADVERTISEMENT

„Orice om are dreptul, că e faimos, că nu e faimos, are dreptul să trăiască. Punct! Până la urmă supraviețuiești cu salariul. La categoria mea de exemplu e 1.300 de euro cam așa, hai, supraviețuiești, nu-i nicio problemă.

Bă, dar nu vreau să supraviețuiesc, eu vreau să trăiesc, să viețuiesc. Da, am avut perioade (n.red. când nu se ajungea cu banii). Absolut. N-am câștigat mai bine decât atunci când am făcut televiziune. Din teatru nu!

ADVERTISEMENT

Acum, sigur, de câțiva ani de zile s-a dezvoltat teatrul privat și acolo e cu totul altceva, dar și acolo e în funcție de notorietate, nu toată lumea e plătită la fel.

Dar acum dacă ne-au tăiat prăjitura și la spectacolele private, că nu trăiești din salariile de la stat, hai pe bune!”, a spus Carmen Tănase în cadrul unui podcast, notează click.ro.

ADVERTISEMENT

Carmen Tănase, din nou pe micile ecrane

Din teatru nu se câștigă extraordinar de mult, a mai subliniat vedeta, care până recent își suplimenta veniturile din piesele de teatru indepedente în care juca. În plus, vedeta consideră că din televiziune a încasat cei mai mulți bani.

Carmen Tănase urmează să revină pe micile ecrane, după ce a semnat cu Pro TV. Va face parte din distribuția serialului Clanul, după ce în trecut a apărut în State de România, Moștenirea și Pariu cu viața.

ADVERTISEMENT