Life

Câți bani câștigă lunar un influencer român. Valerie Lungu și Azaleea Necula încasează sume fabuloase din online

Ce venit are lunar un influencer din România. Azaleea Necula și Valerie Lungu au dat cărțile pe față referitor la câștigurile lor.
04.11.2022 | 17:22
Cati bani castiga lunar un influencer roman Valerie Lungu si Azaleea Necula incaseaza sume fabuloase din online
Cât câștigă din rețelele de socializare Valerie Lungu și Azaleea Necula. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Online-ul este în prezent o sursă de venit consistentă pentru mulți români. Din rețelele de socializare, inclusiv Tik-Tok, se pot câștiga sume fabuloase. O recunosc două dintre cele mai faimoase influencerițe din țară.

Câți bani câștigă lunar un influencer român. Veniturile sunt de zeci de mii de euro

Termenul de ”influencer” nu mai este unul străin acum pentru multă lume, ba chiar a devenit un adevărat fenomen, din care poți încasa zeci de mii de euro. Azaleea Necula, celebră pentru conținutul său pe Tik-Tok, a mărturisit că a obținut din această platformă chiar și 10.00 de euro, în 30 de zile.

ADVERTISEMENT

”Eu asta fac ca job de bază. Sunt foarte mulțumită! Nu știu la ce ne raportăm, dar eu pot să mă întrețin și sunt foarte fericită cu chestia asta.

E o diferență pentru că nu mă întrețin doar din social – media, e o combinație între social – media, film și teatru, dar mi se pare o meserie actuală foarte foarte bună.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește veniturile, depinde foarte mult de lună. De exemplu, dacă vorbim de Tik-Tok, am avut luni în care am făcut peste 10.000 de euro, dar nu este ceva constant, depinde foarte mult și sunt mai multe domenii”, a declarat Azaleea Necula pentru wowbiz.ro

Valeriu Lungu nu mai ține socoteala veniturilor

Valerie Lungu are și ea mulți admiratori pe rețelele de socializare, care o apreciază mai ales pentru frumusețea sa aparte. Tânăra, originară din Republica Moldova, s-a remarcat în România odată cu participarea la ”Bravo, ai stil!”.

ADVERTISEMENT

Valeriu Lungu câștigă sume mari din social media, ba chiar nici nu le mai ține socoteala, după ce la un moment dat mărturisea că face 5.000 de euro lunar.

Frumoasa blondină este contactată de multe branduri, care o plătesc pentru a le promova produsele. Tânăra precizează că nu are o muncă ușoară, iar uneori lucrează până la 1 noaptea.

ADVERTISEMENT

” (…) Se muncește mult, dar munca mea se vede și rezultatele pe care le ofer îmi aduc colaborări(…) Acum nici eu nu știu cât câștig. Eu pur si simplu fac facturi și nu mai țin cont.

Nu ai cum să ții cont. Important este că creștem și colaborările cresc și mai multe branduri vin la mine și cumva asta mă bucură foarte mult”, a precizat și Valerie Lungu tot pentru sursa menționată.

ADVERTISEMENT
Tags: