Life

Câți bani câștigă Margherita de la Clejani din afacerea cu rochii. Sumele sunt imense

Margherita de la Clejani câștigă o sumă imensă de bani din afacerea ei cu haine. Vedeta a renunțat la muzică pentru a-și dedica timpul atelierului ei.
18.06.2021 | 12:58
Câți bani câștigă Margherita de la Clejani cu afacerea ei. Sumele sunt incredibile. Sursa foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

Margherita de la Clejani a renunțat la cariera muzicală și acum se ocupă cu afacerea ei de haine din Capitală. Fiica Clejanilor câștigă o sumă impresionantă cu ajutorul atelierului de care se ocupă de ceva timp.

Vedeta este pasionată de ceea ce face și se dedică total muncii ei atunci când are de realizat o rochie. De altfel, prețurile pe care le cere pentru ținutele ei sunt pe măsura calității și a implicării de care dă dovadă.

ADVERTISEMENT

Câți bani câștigă Margherita de la Clejani din afacerea cu rochii. Sumele sunt imense

Margherita de la Clejani și-a schimbat total viața în ultimii ani. Vedeta a renunțat la cariera de artistă și se ocupă acum de atelierul ei de creație, unde realizează ținute fabuloase.

Afacerea cu haine a ajutat-o foarte mult și în plan financiar. Fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani câștigă sume incredibile de pe urma creațiilor vestimentare.

ADVERTISEMENT

Deși a fost implicată în multe scandaluri de-a lungul timpului, Margherita s-a transformat într-o femeie serioasă și responsabilă și s-a axat foarte mult pe cariera ei.

Cea mai ieftină rochie din atelierul Margheritei costă 600 de lei, potrivit spynews.ro. Vedeta se descurcă foarte bine în postura de designer vestimentar, folosind numai materiale de calitate, dovadă fiind prețurile ținutelor.

ADVERTISEMENT

Fiica Clejanilor se fotografiază adesea în ținutele pe care le realizează, așa cum pot vedea fanii de pe rețelele de socializare.

Margherita de la Clejani se întreține singură

Tânăra recunoaște că îi place să cheltuie sume mari de bani, însă acum are propria afacere și nu mai depinde de părinții ei de multă vreme. Margherita a recunoscut că mai apelează la ajutorul tatălui ei atunci când se întâmplă să rămână fără bani.

ADVERTISEMENT

„Nu mai sunt dependentă de resursele financiare ale familiei. Acum sunt destul de echilibrată și am toate resursele necesare ca eu să pot să mă întrețin singură.

Mai sunt și momente în care mă duc la tatăl meu și îi cer o sumă de bani, pentru că mai rămân fără. Așa suntem noi fetele. Sunt risipitoare, am dat pe o pălărie 1.000 euro”, a spus aceasta la Xtra Night Show, la un moment dat, potrivit sursei citate mai sus.

Cu ceva timp în urmă, vedeta a declarat că ar vrea să se întoarcă în America, unde știe că își poate îndeplini visul. De altfel, și Clejanii au recunoscut că nu exclud ideea de a se muta peste Ocean într-o zi.

Margherita a declarat că nu mai vrea să facă muzică pentru că nu se mai regăsește în asta și nu o mai reprezintă.

ADVERTISEMENT