Life

Câți bani câștigă Războinicii de la Survivor România 2023. Sumele sunt generoase

Ce sumă primesc Războinicii de la Survivor Romînia 2023. Concurenții reality show-ului de la Pro TV au negociat foarte bine.
20.01.2023 | 10:49
Cati bani castiga Razboinicii de la Survivor Romania 2023 Sumele sunt generoase
Ce sumă primesc Războinicii de la Survivor Romînia 2023. Concurenții au negociat bine. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Câți bani câștigă participanții cu banderolă albastră din Republica Dominicană. Sumele sunt generoase, producătorii de origine turcă fiind foarte darnici cu aceștia, la fel cum se întâmplă și în cazul celor din echipa Faimoșilor.

Ce sumă primesc Războinicii de la Survivor Romînia 2023. Concurenții au negociat bine

Survivor România 2023 nu pune la bătaie doar un premiu substanțial de 100.000 de euro, ci și contracte foarte bune pentru concurenți. Războinicii din jungla dominicană încasează bani frumoși pentru a supraviețui.

ADVERTISEMENT

Participanții au lăsat confortul sporit de acasă și preparatele culinare pe îndestulate pentru venituri cuprinse între 1.000 și 1.550 de euro, notează click.ro. Asta înseamnă că fiecare se poate alege la finalul unei luni cu sume mari.

Mai exact, candidații cu banderolă albastră primesc pentru patru săptămâni în Republica Dominicană venituri curprinse între 4.000 și 6.000 de euro.

ADVERTISEMENT

La polul opus, Faimoșii de la Survivor România 2023 au negociat contracte și mai substanțiale. Spre exemplu, influencerița Carmen Grebenișan primește 5.000 de euro pentru fiecare săptămână în care rezistă în junglă.

De asemenea, sursa menționată mai devreme mai arată că, fosta balerină Vica Blochina se bucură de suma de 3.000 de euro, aceeași care este primită și de fostul prezentator de la Masked Singer România, Jorge.

ADVERTISEMENT

Bianca Patrichi, cunoscută pentru participarea la Insula Iubirii, de la Antena 1, încasează cea mai mică sumă de la Pro TV, 1.000 de euro.

Survivor România 2023, bani frumoși pentru concurenți

Survivor România 2023 nu a schimbat sumele pe care le oferă concurenților față de sezonul anterior, când Războinicii au primit tot 1.000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în jungla din Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

„Începutul sezonului, primele 3-4 săptămâni, sunt cele mai dure. 18 zile sunt suficiente ca să îți schimbi viața. Asta este situația și cu concurenții de la Survivor. Aceste prime săptămâni sunt la cel mai înalt nivel.

Concurenții fac față la superlativ cu ceea ce înseamnă intensitatea show-ului. Ziua de filmare trebuie să înceapă întotdeauna cu o cafea bună dominicană, fie în compania domnului doctor Teo, îndelungatului meu prieten aici și om cu care lucrăm împreună.

Fie în acest sezon fie, mai nou, în acest sezon, iubita mea Ana este, în prima parte a sezonului, venită cu mine. După care ne întâlnim cu echipa și ne facem strategia de lucru”, a declarat Daniel Pavel pentru Pro TV.

ADVERTISEMENT