Life

Câți bani câștigă Viorel Stegaru în fiecare lună. Pe ce a cheltuit soțul Vulpiței primul salariu

11.03.2021 | 22:59
Cati bani castiga Viorel Stegaru in fiecare luna Pe ce a cheltuit sotul Vulpitei primul salariu
Câți bani câștigă Viorel Stegaru în fiecare lună. Pe ce a cheltuit soțul Vulpiței primul salariu. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Viorel Stegaru lucrează la o firmă de curățenie din Capitală de la jumătatea și a dezvăluit câți bani câștigă în fiecare lună din acest job. Soțul Vulpiței a cheltuit primul salariu pe ceva cu totul special și importat pentru el și partenera lui de viață, însprcinată în ultimul trimestru. 

Bărbatul încearcă să strângă niște bani pentru a-și putea vizita fetița din Blăgești, alături de soția lui. Cei doi simt lipsa micuței și așteaptă cu nerăbdare momentul în care o vor strânge în brațe.

ADVERTISEMENT

Într-un clip video postat pe canalul de YouTube, Viorel le-a dezvăluit fanilor că vrea să petreacă trei săptămâni alături de fiica lui și a Vulpiței, care trebuie să faă un control cât mai curând, pentru a urmări evoluția sarcinii.

Câți bani câștigă Viorel Stegaru în fiecare lună. Pe ce a cheltuit soțul Vulpiței primul salariu

Suma de bani pe care Viorel Stegaru o câștigă lunar este cuprinsă între 2.000 și 2.500 de lei, în funcție de lucrările pe care le are în peropada respectivă, potrivit wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

În cazul în care face curat în mai multe apartamente și finalizează lucrarea la timp, bărbatul poate ajunge la sume mai mari, însă nu este pe deplin mulțumit de acest job. Viorel își dorește să aibă mai multă stabilitate și, mai ale,s un venit fix, pentru că nașterea celui de-al doilea copil se apropie cu pași repezi.

„Ne-am găsit o colaborare la o firmă de curățenie. Să nu mai zică oamenii că nu muncim. Cei de la firmă sunt foarte mulțumiți de noi. Am avut mai multe apartamente azi, în care am făcut curățenie. Câștigăm bine, nu ne plângem.

ADVERTISEMENT

Doar că ne cheamă pe colaborare, când are nevoie. Eu vreau un serviciu stabil. Și acolo cu serviciu stabil, și aici, la colaborare. Să dea Dumnezeu și Maica Domnului să-mi găsesc un loc de muncă stabil”, spunea Viorel în urmă cu câteva săptămâni, atunci când și-a anunțat urmăritorii că el și Vulpița lucrează.

Vulpița este însărcinată în șapte luni și este programată să nască un băiețel la începutul lunii mai. Cei doi s-au gândit deja la numele micuțului, pe care vor să-l boteze Radu.

ADVERTISEMENT

Nu se știe dacă își vor crește copilul în București sau la Blăgești, dar se gândesc să rămână în Capitală și să-l lase în orașul natal, la părinții lui Viorel, acolo unde se află și fetița lui.

ADVERTISEMENT