Sport

Câți bani cere Anamaria Prodan de la un fotbalist! Erou în Turcia, Valentin Gheorghe, proces de despăgubiri cu impresara

Anamaria Prodan este decisă să nu lase niciun afront nepedepsit. Din acest motiv, impresara l-a dat în judecată pe Valentin Gheorghe, un fotbalist care face furori în Turcia.
10.11.2022 | 15:40
Cati bani cere Anamaria Prodan de la un fotbalist Erou in Turcia Valentin Gheorghe proces de despagubiri cu impresara
Anamaria Prodan a decis să îl dea în judecată pe Valentin Gheorghe / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan a decis să îl dea în judecată și pe Valentin Gheorghe după ce fotbalistul a denunțat unilateral contractul pe care îl avea cu sexy impresara și a plecat de la FCSB în Turcia. FANATIK a aflat că procesul pe care l-a deschis impresara anunță despăgubiri record.

Anamaria Prodan cere despăgubiri record de la Valentin Gheorghe! Câți bani vrea la proces

Anamaria Prodan a decis să îl dea în judecată pe Valentin Gheorghe, fotbalistul împrumutat de FCSB la echipa turcă Umraniyespor, acolo unde, în ultima etapă a reușit chiar să marcheze al doilea gol în cele 11 meciuri jucate.

ADVERTISEMENT

Procesul, deschis la începutul lunii august, nu a avut, încă, stabilit un termen pentru ca părțile să se înfrunte în fața magistraților. În exclusivitate însă, FANATIK a aflat depsre ce e vorba în proces și ce își dorește Anamaria Prodan de la fotbalistul care a părăsit-o înainte de a pleca în Turcia, sub formă de împrumut.

”A denunțat unilateral contractul. Normal că vreau despăgubiri de la el, conform actelor. Da, sunt despăgubiri mari, eu nu mă joc. Detalii mai multe are avocatul meu, Valentin Gheorghe trebuie să plătească pentru ce a făcut. Probabil și-a asumat, la fel ca Dennis Man, ne-a spus Anamaria Prodan.

ADVERTISEMENT

Contactat de FANATIK, avocatul Anamariei Prodan, Barna Bolonyi n-a dezvăluit că impresara cere 350.000 de euro de la Valentin Gheorghe, drept despăgubiri.

Contractul lui Valentin Gheorghe, identic cu cel al lui Dennis Man

După ce, în prima instanță, Anamaria Prodan a avut câștig de cauză în fața lui Dennis Man, iar fotbalistul a fost pus să plătească 350.000 de euro pentru că a denunțat unilateral contractul pe care îl avea cu impresara, sportivul a depus apel.

ADVERTISEMENT

”Avocatul lui Denis Man a pus în discuție o excepție legată de competența funcțională, adică faptul că judecă Curtea de Apel, dar nu secția 5, ci secția a 6-a. Instanța a rămas în pronunțare, dar vedem dacă o pasează dintr-o sală într-alta. Mai durează vreo o lună și jumătate”, ne-a spus avocatul Anamariei Prodan.

Mai mult, ne-a explicat el, cazurile celor doi fotbaliști sunt similare, contractele având aceleași clauze în privința rezilierii unilaterale, iar procesul cu Valentin Gheorghe, având precedent, ar putea să se termine mai repede decât în cazul lui Dennis Man.

ADVERTISEMENT

”Daunele pe care le cere lui Gheorghe Valentin, contractele întocmite fiind similare sunt 350.000 de euro. Situația este asemănătoare cu cea a lui Dennis Man”, a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, avocatul Anamariei Prodan.

Valentin Gheorghe, erou în Turcia

Împrumutat de FCSB, în luna iunie, echipei din Turcia, Umraniyespor, Valentin Gheorghe a devenit unul dintre jucătorii de bază ai formației, iar pe 9 noiembrie a reușit să înscrie al doilea gol pentru aceștia, în meciul câștigat cu 4 la 0 împotriva celor de la Efeler 09 FK. Reușita lui a fost marcată pe contul oficial de Twitter al echipei cu un elocvent: ”Valentin fie lăudat”.

”S-au înțeles foarte repede cluburile, am fost și eu de acord și am decis să merg acolo. Când au vorbit cu mine cei de acolo, FCSB știa deja de oferta de acolo. Nu, chiar nu a fost partea financiară pe primul plan. (…)

Da, (salariul, n. red.) este aproape dublu. Am înțeles că cei de aici își doresc să facă o echipă pentru rămânerea în prima ligă”, spunea Valentin Gheorghe, în momentul în care părăsea FCSB pentru turci, citat de Digisport, dezvăluind totodată că noul lui impresar, Florin Vulturar, s-a ocupat de detalii.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,95 este cota pentru „2 solist” la Oțelul Galați – FCSB. Vezi toate cotele aici!

ADVERTISEMENT