Life

Câți bani cere BUG Mafia pentru un concert. Trupa câștigă cât o garsonieră mică din București la fiecare eveniment

Câți bani cere BUG Mafia pentru un concert. Suma este una imensă, cu care o persoană și-ar putea cumpăra o garsonieră de mici demensiuni în Capitală.
07.10.2022 | 16:19
Cati bani cere BUG Mafia pentru un concert Trupa castiga cat o garsoniera mica din Bucuresti la fiecare eveniment
Câți bani cere BUG Mafia pentru un concert. Trupa câștigă 30.000 de euro. Foto: Captură Youtube
ADVERTISEMENT

Tata Vlad de la BUG Mafia a dezvăluit cât câștigă trupa sa la un concert. Suma este cea mai mare din România la ora actuală, conform spuselor sale.

Câți bani cere BUG Mafia pentru un concert

Suma pe care o câștigă faimoasa trupă BUG Mafia este una cu care s-ar putea cumpăra o garsonieră mică în București, mai precis 30.000 de euro. Pe un site de anunțuri o garsonieră de 18 mp costă exact atât, imobilul fiind situat în zona 1 Decembrie 1918.

ADVERTISEMENT

Tataee a vorbit despre acest subiect în podcastul lui Mihai Morar, unde a mai dezvăluit și că trupa sa preferă evenimentele mai bine plătite și mai puține ca număr, decât să meargă la zeci de concerte pe bani puțini.

BUG Mafia este cea mai scumpă trupă din România, spune cântărețul, și are cei mai valoroși artiști din punct de vedere financiar, pentru că prețul de pornire pentru un show este de la 20.000 de euro și ajunge la 30.000 de euro cu tot cu TVA, cazare, transport și masă.

ADVERTISEMENT

„Preferăm să facem 4 show-uri pe 20 decât 40 de show-uri pe 2.000. Prețul BUG Mafia în momentul de față pornește de la 20.000 de euro în sus plus cheltuieli plus TVA. Masă, cazare, transport, bilet de avion, TVA. Undeva la 30.000 de euro cu totul”, a spus Tata Vlad.

Creșterea prețului a fost una agresivă, mărturisește Tataee

Creșterea prețului trupei fondate în anul 1993 a fost una agresivă, mărturisește chiar Tataee de la BUG Mafia, care acum locuiește în Spania, iar prețul de acum se bazează „pe nebunia fiecăruia”, dar și pe alegerea personală.

ADVERTISEMENT

„Este o alegere personală, valoarea pe care ți-o stabilești în piață depinde de multe lucruri, cât de mult crezi în tine, în ceea ce poți oferi.

Creșterea a fost foarte agresivă și a fost mai ușoară de când a de a venit în echipă omul care este co-manager al trupei, Dragoş Chiscoci.

ADVERTISEMENT

Mi-a fost ușor să îmi impun părerile față de ceilalți colegi ai mei, m-a ajutat să îi fac pe băieți să înțeleagă că se poate mult mai mult și mult mai bine, chiar și în România”, a mai spus acesta, tot în cadrul podcastului.

Pentru primul concert susținut de BUG Mafia, onorariul a fost de 75.000 de lei vechi, adică echivalentul 7,5 lei.

„75.000 de lei a fost onorariul de la primul concert. Este în mod sigur cea mai scumpă trupă din România, de departe. În momentul de față, da (sunt cei mai scumpi artiști din România)”, a mai spus Tataee.

Artistul de la BUG Mafia a dezvăluit și că are un fiu cu autism și a ținut să precizeze că aceasta nu este o boală și că el însuși a avut o formă de autism.

ADVERTISEMENT