Life

Câți bani cere Dani Mocanu pentru o piesă cu dedicație. Suma este uriașă

Câți bani cere Dani Mocanu pentru o piesă cu dedicație și videoclip. Suma a fost dezvăluită de manelist și este una uriașă.
26.09.2022 | 17:34
Cati bani cere Dani Mocanu pentru o piesa cu dedicatie Suma este uriasa
Suma uriașă pe care Dani Mocanu o cere pentru o piesă cu dedicație. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Dani Mocanu a dezvăluit câți bani cere pentru o piesă cântată de el cu dedicație. Suma nu este deloc una pe care și-o poate permite oricine și i-a uimit pe cei care îl urmăresc.

Câți bani cere Dani Mocanu pentru o piesă cu dedicație

Interpretul de manele cere o sumă destul de mare pentru o piesă cu dedicație și clip, după cum a dezvăluit recent pe rețelele sociale, întrebat de unul dintre fanii săi.

ADVERTISEMENT

Din moment ce este un cântăreț apreciat al genului pe care îl interpretează, Dani Mocanu cere un tarif pe măsură de la cei care își doresc o melodie cântată de el, cu dedicație.

Cântărețul, care în prezent se află în arest la domiciliu, de unde produce în continuare muzică, a dezvăluit suma de bani pe care o cere pentru o melodie cu dedicație, dar și cu clip video. Este vorba de 10.000 de euro.

ADVERTISEMENT

“Prețul este de 10.000 euro. Piesa+clip – la cerere.”, a fost răspunsul lui Dani Mocanu, notează spynews.ro.

De ce a ajuns Dani Mocanu în arest la domiciliu

Deși nu poate părăsi locuința, ceea ce înseamnă că nici nu poate susține concerte, Dani Mocanu nu a luat o pauză de la activitatea muzicală.

ADVERTISEMENT

Manelistul produce piese în continuare și își filmează videoclipurile din garajul locuinței sale. Artistul are un studio de înregistrare performant acasă, așa că nici nu este nevoit să părăsească domiciliul.

Dani Mocanu se află în arest la domiciliu de când a bătut cu bestialitate un bărbat într-o benzinărie. Cântărețul a susținut că este nevinovat și că a vrut doar să-i despartă pe cei care se băteau.

ADVERTISEMENT

La bătaie a luat parte și fratele său, Nando, care a primit o pedeapsă ceva mai dură. Mai exact, acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

În plus, Nando a susținut că vina îi aparține în totalitate și că Dani Mocanu nu a făcut nimic.

“Eu sunt singurul vinovat. E totul o făcătură. Frate-miu nu a făcut nimic. Eu am dat, eu trebuie să plătesc. Frate-miu ne-a ţinut doar să ne despartă.”, a declarat fratele celebrului manelist.

Din cauza problemelor cu legea, manelistul a fost nevoit să-și sărbătorească ziua de naștere acasă, fără vreo petrecere extravagantă, așa cum obișnuia să facă în anii anteriori.

ADVERTISEMENT
Tags: