Life

Câți bani cere Florin Salam pentru a cânta la o nuntă. Puțini își permit să plătească o asemenea sumă

Florin Salam este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de muzică de petrecere, lucru care atrage cu sine și o sumă fabuloasă pentru cei care îl vor la un eveniment privat.
07.08.2021 | 22:10
Cati bani cere Florin Salam pentru a canta la o nunta Putini isi permit sa plateasca o asemenea suma
Câți bani cere Florin Salam pentru a cânta la o nuntă. Puțini își permit să plătească o asemenea sumă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Artistul poate fi considerat cel mai scump manelist, dacă este să ne referim la banii pe care-i cere, spre exemplu, pentru o nuntă. Și nu este deloc vorba de o sumă foarte mică.

Dimpotrivă, cei care vor să le cânte Florin Salam la un eveniment trebuie să bage mâna adânc în buzunar. Potrivit spynews.ro, cântărețul de muzică de petrecere solicită suma de circa 20.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Florin Salam, cel mai scump artist. Ce sumă cere pentru o nuntă

Aceasta este suma de la care pleacă tariful cântărețului pentru că totul depinde de organizatorii evenimentului, dar și de alte aspecte care țin în mod special de durata cântării, fapt care duce la majorarea prețului.

În plus, artistul nu primește numai suma pentru care semnează contractul, ci și alți bani pe care-i încasează dând dedicațiile pe care le fac invitații.

ADVERTISEMENT

Concret, banii de la nuntași pot fi de ordinul sutelor de mii, ba chiar de mii de euro, Florin Salam reușind să plece acasă cu un teanc de bancnote fie că sunt lei sau euro.

Florin Salam, amintiri din copilărie. Cum a început să cânte

Florin Salam câștigă acum sume de ordinul miilor, dar nu același lucru se întâmpla în copilărie sau la începutul carierei sale muzicale. Artistul a povestit că prima oară a început să cânte în jurul vârstei de 6-7 ani.

ADVERTISEMENT

Cel care l-a inițiat în arta muzicală a fost chiar tatăl său, care îl strecura în timpul programului de la vreo nuntă. Așa, ajungea vedeta să câștige undeva la 400-500 de lei, în condițiile în care salariul mamei sale era de 800 de lei.

„Cântam la clanța ușii (pe post de microfon, n.red.), cu acordeonul, închideam ochii și trăiam momentul, ca și cum aș fi fost pe scenă. Aceasta pe la 6-7 ani.

ADVERTISEMENT

Voiam să fiu prieten cu ei, cu lăutarii celebri, să dau mâna cu ei. Mare vorbă: legea atracției. De mic copil, am visat ceea ce am realizat în viață. 

Nu-mi ardea de școală, dar mă duceam să nu mă bată mama! Mă împrietenisem cu lăutarii din Berceni, mă țineam după ei. Am ajuns cântăreț prin chin, nedormire, am plâns mult.

Mă duceam cu tata la nunți și mă băga și pe mine să cânt, să fac un ban, luam 400-500 de lei, iar mama avea 800 de lei salariu, că muncea, prinsesem gustul banilor parfumați, ce să mă mai duc la școală?

Am făcut și năzdrăvănii, jucam barbut pe «surprize» (n.red – de la guma de mestecat). Le câștigam și le vindeam la ăia mai bogați. Și-mi luam blugi și pulovere turcești”, a mărturisit Florin Salam, notează romaniatv.net.

ADVERTISEMENT