Life

Câți bani cere Mihai Trăistariu pentru o oră la școala lui de muzică: „Am fost nevoit să-mi vând casa”

Mihai Trăistariu a dezvăluit, într-un anunț făcut pe rețelele de socializare, câți bani cere pentru o singură oră de curs de la școala sa de muzică din Constanța.
31.03.2022 | 08:16
Cati bani cere Mihai Traistariu pentru o ora la scoala lui de muzica Am fost nevoit sami vand casa
Mihai Trăistariu a furat cireșe în copilărie. Sursa foto: Facebook.
ADVERTISEMENT

Mihai Trăistariu a dezvăluit cât costă o oră de curs la școala lui de muzică. Prețul este unul foarte mic conform cântărețului, care își promovează afacerea pe rețelele de socializare.

Cât costă o oră de curs la școala de muzică a lui Mihai Trăistariu: „La cel mai înalt nivel”

Artistul are această afacere de opt ani și oferă cursuri de canto, pian, chitară, dans, teatru, dar și desen. O oră de curs costă 60 de lei.

ADVERTISEMENT

”60 RON/ ora. Doar atât te costă! Ementi Academy, din Constanța, condusă de artistul Mihai Trăistariu… te cheamă la cursuri! Anunță-ți prietenii, rudele, colegii, vecinii.

De 8 ani în Constanța. Avem sediul pe Str. Bărăganului 33 C. Ore de canto… la cel mai înalt nivel. Avem și cursuri de pian, chitară, vioară, teatru, dans. Între timp, am adăugat și lecții de pictură și desen.

ADVERTISEMENT

Hai la cursuri! Dacă știi familii care au copii și caută astfel de cursuri, nu ezita să distribui această postare în pagina ta”, a scris Mihai Trăistariu pe Facebook.

Ce probleme uriașe a avut Mihai Trăistariu. Cum l-a afectat pandemia pe celebrul cântăreț

Mihai Trăistariu a fost foarte afectat de pandemie, el fiind nevoit să își vândă casa din București pentru a putea supraviețui. Acesta a luat un credit de la bancă pentru a avea un sediu al școlii de muzică, iar ratele erau de 7.000 de lei pe lună.

ADVERTISEMENT

Tocmai din cauza acestui credit, cântărețul a fost nevoit să găsească soluții pentru a putea să achite nu numai facturile, dar să îi mai rămână și bani de buzunar.

”Am fost nevoit să-mi vând casa, în care am locuit 20 de ani. Când a venit pandemia, mă pusese naiba și am făcut un împrumut la bancă, chiar cu trei luni înainte.

ADVERTISEMENT

Am luat 5 miliarde din bancă, ca să-mi cumpăr un sediu pentru școala mea de muzică”, a povestit artistul, pentru Wowbiz.

ADVERTISEMENT