News

Câți bani costă cizmele purtate de Klaus Iohannis la acțiunea de plantat copaci de la Dăbuleni. Puțini români și le permit

24.03.2021 | 21:32
Cati bani costa cizmele purtate de Klaus Iohannis la actiunea de plantat copaci de la Dabuleni Putini romani si le permit
Câți bani costă cizmele purtate de Klaus Iohannis la acțiunea de plantat copaci de la Dăbuleni. Puțini români și le permit. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Klaus Iohannis a avut o nouă ieșire publică, după o perioadă ceva mai lungă, fiind prezent la o acțiune de plantat copaci. La Dăbuleni, cizmele șefului statului au atras atenția audienței. Nu e vorba de orice încălțăminte, ci de una aparte, care nu e la îndemâna oricărui cetățean.

Președintele s-a prezentat în județul Dolj purtând în picioare o pereche de cizme Parcours 2 Signature-T de la compania Aigle.

ADVERTISEMENT

Potrivit site-urilor de profil care comercializează aceste produse, prețul unei perechi de încălțăminte de acest fel este unul extrem de ridicat, trecând bine de 1.000 de lei.

Câți bani costă cizmele purtate de Klaus Iohannis la acțiunea de plantat copaci de la Dăbuleni

Privind descrierea acestor cizme purtate de Klaus Iohannis la Dăbuleni, nici nu e de mirare prețul extrem de piperat al produsului. O pereche se vinde pe site-ul Dockyard Stores cu 1.159 de lei, adică undeva la 230-240 de euro.

ADVERTISEMENT

În România, salariul minim net pe economie nu trece de 1.400 de lei, astfel că putem spune despre aceste cizme că sunt unele pe care nu foarte mulți cetățeni și le permit.

Câți bani costă cizmele purtate de Klaus Iohannis la acțiunea de plantat copaci de la Dăbuleni. Puțini români și le permit. Sursa foto: presidency.ro

Dedicate pescuitului și vânătorii, aceste cizme sunt produse pe interior dintr-o căptușeală exclusivistă din piele de vițel, iar talpa este una inovativă, din cauciuc, în trei straturi și cu pernițe de amortizare la călcâie, care oferă confort maxim chiar pe tot parcursul zilei.

ADVERTISEMENT

”Cizmele din cauciuc pentru bărbați Aigle Parcours 2 Signature au un design elegant, rafinat, astfel că sunt alegerea perfectă pentru partide mai lungi de vânătoare sau pescuit, sau dacă la servici ai nevoie de încălțăminte impermeabilă, de calitate.

Partea superioară confecționată din cauciuc natural Gomma Plus, căptușeala moale, din piele, branțurile din spumă anti-șoc și cu înveliș din piele, lățimea gambei reglabilă, talpa inovativă, din cauciuc, în trei straturi și cu pernițe de amortizare la călcâie, oferă confort maxim chiar pe tot parcursul zilei.

ADVERTISEMENT

Căptușeala exclusivistă, din piele de vițel garantează păstrarea microclimatului ideal. Purtând această piesă franțuzească, de calitate superioară, lucrată de mână piciorul nu va obosi nici după plimbările îndelungate”, se arată în descrierea produsului.

Câți bani costă cizmele purtate de Klaus Iohannis la acțiunea de plantat copaci de la Dăbuleni. Puțini români și le permit. Sursa foto: dockyard.ro

Klaus Iohannis, un al doilea mandat al ieșirilor spectaculoase

Nu e prima oară când Iohannis impresionează în acest al doilea mandat cu elemente de îmbrăcăminte spectaculoase. În decembrie 2020, liderul de la Cotroceni s-a afișat la inaugurarea unui tronson din A7 cu o pălărie desprinsă parcă din filmele de acțiune de la Hollywood.

Tot atunci, președintele a purtat și o pereche de mănuși negre, fiind singurul dintre cei prezenți la eveniment care a avut pălărie și mănuși.

ADVERTISEMENT