Life

Câți bani costă nunta lui George Simion! Suma dezvăluită de liderul AUR este fenomenală

Nunta lui George Simion de la Măciuca este un adevărat festival, iar costurile în bani sunt fenomenal de mari pentru evenimentul din 27 august, așa cum recunoaște chiar liderul AUR.
26.08.2022 | 19:55
Cati bani costa nunta lui George Simion Suma dezvaluita de liderul AUR este fenomenala
George Simion si Ilinca, nunta din donații. Costurile de organizare sunt însă uriașe / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

George Simion se căsătorește cu Ilinca, aleasa inimii lui, sâmbătă, 27 august, în Măciuca, locul unde s-au îndrăgostit unul de celălalt în luna octombrie a anului trecut. Iar cum la eveniment sunt așeptați între 8 și 15.000 de oameni, comuna din Oltenia va deveni scena unui adevărat festival.

George Simion a dezvăluit cât costă nunta de la Măciuca

În exclusivitate pentru FANATIK, George Simion a vorbit despre cheltuielile pe care le-a făcut cu nunta din 27 august de la Măciuca. Și, sincer, a dezvăluit că sumele apărute până acum în presă sunt departe de adevărul financiar.

ADVERTISEMENT

”S-a spus că a costat 500.000 de euro! Fals”, ne spune George Simion. Și, precizează liderul AUR, o asemenea desfășurare de forțe nu ar fi fost posibilă, cel puțin pentru el, fără ajutorul care i-a venit din toată țara. Iar cei care l-au ajutat cel mai mult sunt nenumărații nași pe care îi are la nunta cu Ilinca.

”Nașii au făcut daruri. Păi de unde credeți că avem tot ce e aici? (…) Noi, până acum, am dat, fizic, undeva la 12800 de euro. Banii vin de la familie, de la noi, de la rude”, ne-a dezvăluit George Simion despre nunta cu Ilinca.

ADVERTISEMENT

Doar că, a mai precizat liderul AUR, cheltuielile unui asemenea eveniment sunt uriașe. Și, fără să exagereze, el explică că totalul costurilor, dacă ar fi trebuit să le plătească, depășește cu mult averea lui.

”Dacă ar fi să fie pe bani, toată chestia asta de aici ar fi milioane de euro. Dar ne-au ajutat prietenii, donații…”, spune George Simion. Iar donațiile de care vorbește el sunt, în special, în mâncare și băutură.

ADVERTISEMENT

Ce donații ar fi primit George Simion. Gigi Becali a adus brânza

George Simion promite că fiecare participant la nunta lui cu Ilinca va avea ocazia să se bucure de câte ceva. ”Vor fi grătare, va fi tocană, mămăliguță cu brânză, bere, apă, pentru toată lumea”, ne explică el.

Iar toate acestea, precizează liderul AUR vin din donații. De altfel, printre donatorii importanți este și Gigi Becali, cel care i-a trimis, deja, peste o tonă de brânză veche de oaie, de la Sibiu, de la un cioban care e amicul latifundiarului. De calitate, așa a promis Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

De asemenea, tot din donații, la Măciuca au ajuns TIR-uri întregi de legume, carne, bere și apă. Mâncarea, ținută într-o mașină frigorifică, apa și berea, pe margine, în soare, pare să fie suficientă pentru miile de invitați de la nunta lui George Simion.

”Toate mâncărurile au certificat de conformitate, totul este în perfectă ordine”, ne asigură Liviu Bosnea de la Frăția Ceaunelor. ”Începem să gătim de noaptea, să fie totul perfect de la prima oră”, ne mai precizează el.

Iar rețeta de tocană ”a la George Simion” pare să fie delicatesa zilei de 27 august. ”Întâi facem o marinadă din vin roșu, ulei de măsline și condimente în care lăsăm carnea, aproape jumătate de tonă, câteva ore. Apoi, punem în ceaun legumele, adică ardei gras, ceapă și ardei iute, adăugăm carnea și umplem ceaunul cu vin. Opt ore durează să se facă, dar va fi o minunăție”, spunea, în exclusivitate pentru FANATIK, maestrul bucătar care se va ocupa de specialitatea zilei nunții lui Simion.

George Simion, nuntă în aer liber. După nuntă, copii mulți

George Simion și Ilinca s-au căsătorit civil pe data de 26 august, într-o ceremonie la care au putut lua parte doar cei apropiați liderului AUR. Fericit, la brațul Ilincăi, Simion a fost cununat pe pajiștea amenajată special în dimineața zilei.

”Astăzi am făcut formalitățile cerute de stat, iar mâine este ziua cea mai importantă în care promitem să fim împreună până când moartea ne va despărți. Vă așteptăm începând cu ora 10 să ne bucurăm împreună”, a notat George Simion pe contul său de socializare, alături de un video în care apare și Ilinca.

Pe 27 august însă, cununia religioasă va avea loc într-o capelă special făcută pentru eveniment și de care a avut nevoie de dispensa BOR pentru a se ține slujba religioasă. Dar, așa cum recunoștea George Simion, toate acestea sunt mici eforturi pentru că soția lui merită tot ce e mai bun.

”Ilinca este iubita perfectă, dragostea așteptată. M-a cucerit deșteptăciunea, istețimea. Eu am fost cu multe fete, dar vă spun, frumusețea este trecătoare. La 40 de ani, ce faci? Că se duce frumusețea. Eu vreau să fac copii cu cineva care este o mamă bună, inteligentă, cu o parteneră. Nu pot să fiu cu o fată care nu gândește”, ne-a mai spus George Simion.

Tot el a dezvăluit pentru FANATIK că vrea cât mai mulți copii, patru sau chiar șase. Primii născuți au deja numele găsite. ”Ne-am gândit și la nume pentru primul copil. Dacă e băiat, va fi Radu, dacă e fetiță, Maria”, a mai dezvăluit George Simion.

ADVERTISEMENT