Life

Câți bani costă o casă în complexul rezidențial construit de Dorian Popa. “Investiția e colosală”

Câți bani costă o casă în complexul rezidențial construit de Dorian Popa. Care este stadiul lucrărilor. Youtuberul a postat un clip video cu locuințele pe care urmează să le vândă curând.
22.05.2022 | 19:01
Cati bani costa o casa in complexul rezidential construit de Dorian Popa Investitia e colosala
Câți bani costă o casă în complexul rezidențial construit de Dorian Popa. Foto: colaj Fanatik / Instagram și youtube
ADVERTISEMENT

Dorian Popa își îndeplinește unul dintre vise, acela de a construi case! Iată ce preț trebuie să plătească o persoană care vrea să locuiască în ansamblul rezidențial construit de artist.

Cât costă o casă construită în complexul rezidențial deținut de Dorian Popa

Dorian Popa construiește de zor la complexul său rezidențial aflat în zona Domnești din Capitală. Starul de pe Youtube îi ține mereu la curent pe fani cu ceea ce se întâmplă în acest proiect drag sufletului său.

ADVERTISEMENT

Totuși, prețul pe care îl cere Dorian Popa pentru casele sale nu este deloc mic: circa 200.000 de euro va trebui să plătească cineva care vrea să locuiască aici.

Casele construite de Dorian Popa vin deja mobilate, dar artistul mai are ceva de muncă până să ajungă la momentul vânzării și mai important, al profitului.

ADVERTISEMENT

Imagini cu locuințele pot fi văzute în clipul postat de Youtuber, mai jos:

Casele lui Dorin Popa nu sunt gata încă. Câți bani a investit cântărețul

Conform imaginilor publicate de acesta într-un vlog, casele nu sunt încă gata. Deocamdată, muncitorii construiesc gardurile și apoi vor pune pavelele din jurul acestora.

Probabil va mai dura câteva luni până când locuințele construite de Dorian Popa vor avea cumpărători. Aceasta este ziua mult așteptată de artist, atunci când își va putea recupera investiția, care a ajuns la 500.000 de euro, după cum spunea chiar el.

ADVERTISEMENT

„Investiția este colosală” spunea artistul, domeniul construcțiilor imobiliare fiind unul dificil.

„Aștept ziua în care toate aceste investiții se vor întoarce. Cât de frumoasă o să fie ziua aia. În domeniu ăsta nu e deloc ușor să investești, dar este frumos, este al naibii de recompensant, dar este extrem de greu.

ADVERTISEMENT

Greu pentru că bagi, bagi, bagi, mai ales când lucrezi în stilul în care lucrăm noi. Este foarte greu pentru că investiția este colosală. Am trecut cu brio de investiție… peste 500.000 de euro”, a dezvăluit Dorian Popa pe pagina sa de Youtube.

ADVERTISEMENT