Life

Câți bani dă Carla’s Dreams pentru a-și menține identitatea necunoscută. Suma este uriașă

Câți bani dă Carla's Dreams pentru a-și menține identitatea necunoscută, cu ajutorul machiajului. Iată ce sumă plătește pentru ca el și membrii trupei sale să fie transformați.
16.08.2022 | 14:12
Cati bani da Carlas Dreams pentru asi mentine identitatea necunoscuta Suma este uriasa
Câți bani dă Carla's Dreams pentru faimosul său machiaj. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Carla’s Dreams este cunoscut pentru faptul că nu vrea să își facă cunoscută fața, și, în ciuda celebrității sale, a reușit să rămână anonim datorită machiajului.

Câți bani dă Carla’s Dreams pentru faimosul său machiaj

Carla’s Dreams se menține necunoscut cu ajutorul machiajului său, iar abia acum artistul a dezvăluit cât plătește pentru ca identitatea tuturor celor care fac parte din trupă să fie menținută secretă.

ADVERTISEMENT

Suma pe care o dă faimosul artist, alături de colegii săi, este una imensă! Dar cât plătește, de fapt, Carla’s Dreams? Este vorba de suma de 10-15 mii de euro pentru ca toată trupa să se machieze.

“Trebuie să calculez aproximativ. Nu știu să spun, nu e chiar așa de mult. Pentru toată trupa, în jur de, să spun așa o cifră, 10-15 mii de euro”, a dezvăluit artistul, fără să precizeze dacă suma e plătită lunar sau anual.

ADVERTISEMENT

Carla’s Dreams a vrut să rămână anonim

Carla’s Dreams a vrut să fie anonim și a făcut tot ce i-a stat în putere pentru a evita ca viața lui personală să fie atent analizată, iar chipul său sau al celor dragi să apară în ziare.

Astfel, solistul trupei Carla’s Dreams alături de colegii săi au găsit un concept nemaiîntâlnit pe piața muzicală: au decis să își pună măști formate din machiaj, pentru ca nimeni să nu îi poată recunoaște.

ADVERTISEMENT

Desigur, în afară de machiajul feței, membrii trupei originare din Republica Moldova poartă hanorace cu glugă, ochelari de soare și mănuși.

Mai mult, solistul trupei și fostul jurat de la Vocea României spunea că totul este mult mai ușor datorită măștii pe care o poartă, inclusiv să vorbească.

ADVERTISEMENT

„Masca e un preţ pe care îl plătesc cu drag! E mai uşor să vorbeşti când eşti mascat, într-un fel, dar nu e o lipsă de responsabilitate.

Oricum, tot poţi fi taxat. În anumite cazuri, mă ajută să fiu mai deschis… În România, lumea nu e foarte deprinsă să înţeleagă”, a mai spus el, conform Wowbiz.

ADVERTISEMENT
Tags: