Life

Câți bani face Adelina Pestrițu! Vedeta se judecă pentru fiecare leuț

Adelina Pestrițu face bani grei din afacerea cu haine pe care o deține și, atunci când e nevoie, nu se teme să deschidă procese și să se judece pentru fiecare leuț cu cei care vor să nu plătească ce-i datorează.
26.04.2022 | 12:48
Cati bani face Adelina Pestritu Vedeta se judeca pentru fiecare leut
Adelina Pestrițu câștigă bani frumoși din afaceri, dar a ajuns să se judece pentru a recupera datoriile de la alte firme / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Adelina Pestrițu are, de ani buni deja, o afacere care pare să meargă ca pe roate. Fosta vedetă TV, convertită în femeie de afaceri, pare însă să fie foarte strictă când vine vorba de managementul companiei. Din acest motiv cere acum  insolvența unei firme care îi distribuia produsele și care, probabil, are datorii însemnate la ea.

Adelina Pestrițu face bani frumoși cu afacerea ei

Adelina Pestrițu și-a lansat, încă de acum câțiva ani, o firmă care produce haine. Prin intermediul acesteia vinde doar îmbrăcăminte în serie limitată, cu design exclusivist. Fie că vorbim de rochii, tricouri, hanorace treninguri sau kimonouri, Adelina Pestrițu susține că s-a implicat în fiecare colecție pe care a pus-o în vânzare. A asistat inclusiv în procesul de creație și de fabricare.

ADVERTISEMENT

Succesul pe care îl are Adelina Pestrițu se reflectă și în încasările pe care le are. Conform raportărilor făcute către ANAF și consultate de FANATIK, firma prin care Adelina Pestrițu își vine hainele trece printr-o perioadă cât se poate de bună.

Astfel, în ultimul an fiscal, Atmax Project, firma prin intermediul căreia Adelina Pestrițu își comercializează produsele, a avut o cifră de afaceri de peste 630.000 de lei, adică în jur de 125.000 de euro. Vorbim despre o creștere de peste 130% față de anul precedent.

ADVERTISEMENT

Nici la capitolul profituri Adelina Pestrițu nu stă prost. Mai exact, conform ultimului bilanț contabil depus, compania a reușit să obțină un profit de peste 63.000 de lei (aproximativ 12.500 de euro). Este  de 17 ori mai mare ca cel raportat cu un an înainte!

Adelina Pestrițu, proces cu un distribuitor

Dacă în raportările contabile lucrurile sunt cât se poate de bune pentru Adelina Pestrițu, vedeta s-a văzut pusă în situația de a ajunge la Tribunal. A recurs la asta din cauza unor probleme pe care i le face unul dintre distribuitorii pe care i-a avut.

ADVERTISEMENT

Astfel, acum mai puțin de o săptămână, Adelina Pestrițu a avut un proces cu o firmă. Societatea  figurează cu mari datorii și la bugetul de stat și care, acum, a declarat că este inactivă fiscal. Vedeta vrea să recupereze banii pe care i-ar avea de încasat de la aceștia.

Adelina Pestritu Proces
Adelina Pestrițu a deschis un proces împotriva unei firme care îi datorează bani și cere să îi fie declarată insolvența / Foto: captură portal.just.ro

 

Firmei cu pricina – care se ocupă cu comerțul cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet și care are datorii de peste 510.000 de lei către bugetul de stat – i se cere insolvența, . Adelina dorește, cel mai probabil, să se înscrie la masa credală.

ADVERTISEMENT

De altfel, la următoarea înfățișare în proces, în luna iunie, Adelina Pestrițu ar putea obține declararea insolvenței companiei care îi datorează bani. Apoi, va fi nevoită să înceapă un dificil proces de executare silită pentru a-și recupera banii până la ultimul leuț.

Adelina a închis un magazin

Chiar dacă afacerea îi merge bine, Adelina Pestrițu a decis să renunțe, acum câteva luni, la unul dintre magazinele pe care îl deținea în zona Dorobanți din București. Cu toate acestea, ea a păstrat unul dintre boutique-urile pe care le are, într-un mall. Se bazează și pe site-ul pe care îl are pentru a crește vânzările.

De altfel, Adelina Pestrițu se bazează pe succesul pe care îl are în mediul online. Este una dintre cele mai vizibile influencerițe, cu peste 1,8 milioane de urmăritori pe Instagram. Rețeaua de socializare e folosită și ca o platformă unde face reclamă colecțiilor de haine pe care le propune.

Adelina Pestrițu este căsătorită cu Virgil Steblea, alături de care are și o fetiță.

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă...
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă simt ușurată. A fost o luptă atât de lungă”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de...
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de două ori un drum european
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută...
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută doar de programatori