Life

Câți bani face Andra? Cântăreața încasează sume impresionante

Familia Măruță e un adevărat magnet pentru bani. Andra aduce în familie sume colosale din activitățile ca vedetă TV, cântăreață și din publicitate, în timp ce Cătălin Măruță obține bani frumoși de Pro Tv și nu numai.
30.03.2022 | 17:45
Cati bani face Andra Cantareata incaseaza sume impresionante
Andra și Cătălin Măruță sunt un adevărat magnet pentru bani / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Andra și Cătălin Măruță sunt unul dintre cele mai vizibile cupluri din showbiz-ul românesc, cei doi fiind printre vedetele plătite regește la fiecare apariție pe micul ecran. De altfel, veniturile familiei lor depășesc cu mult sume cu șapte cifre.

Andra, câștiguri colosale din muzică

Andra, una dintre cele mai iubite cântărețe din România, câștigă sume colosale din muzică, chiar dacă, în ultimii doi ani, concertele pe care a avut voie să le susțină au fost mult, mult mai puține decât înainte, din cauza pandemiei de COVID-19.

ADVERTISEMENT

Conform raportărilor făcute către ANAF și consultate de FANATIK, firma Andrei, administrată chiar de soțul ei, Cătălin Măruță, a avut în ultimul an fiscal rezultate cât se poate de bune, în ciuda pandemiei. Astfel, Andra Records, compania artistei care se ocupă cu activități de realizare a înregistrărilor audio și editare muzicală, a avut o cifră de afaceri impresionantă: peste 3,6 milioane de lei, dar cu 20% mai puțin decât în anul anterior.

De asemenea, profitul firmei deținute de cântăreața Andra a fost însă unul impresionant, chiar dacă, din păcate pentru artistă, pandemia l-a redus cu aproape 60%. Mai exact, după ce a plătit toate impozitele și taxele, Andra a rămas cu un profit de peste 915.000 de lei, adică aproximativ 185.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Evident, aceasta nu este singura firmă a Andrei, ea și Cătălin Măruță mai având părți sociale la câteva companii, dar cu profituri, declarate oficial, mici, de ordinul sutelor de euro anual.

Andra și Cătălin Măruță, bani grei de la Pro TV

Pe lângă cariera de artist care îi asigură Andrei o sumă uriașă în conturi, cei din familia Măruță sunt angajați și la Pro TV, amândoi fiind implicați în emisiuni de succes ale postului din Pache Protopopescu.

ADVERTISEMENT

Conform informațiilor care au apărut, până acum, în media, și Andra, și Cătălin Măruță au toate motivele să își păstreze postul la Pro TV. Astfel, Andra ar câștiga în jur de 8.000 de euro, lunar, din postura de jurat al show-ului ”Românii au Talent”, iar Cătălin câștigă o sumă asemănătoare, ca prezentator al emisiunii ”La Măruță”.

Andra și Cătălin câștigă bani mulți din publicitate

Andra și Cătălin Măruță sunt vedetele unor spoturi publicitare pentru care, pare-se, au câștigat sume impresionante de bani, cei doi asociindu-și imaginea cu un lanț de hypermarket-uri.

ADVERTISEMENT

Andrea este imaginea din România și a unei firme mari de cosmetice. De altfel, Andra – se spune prin piața de publicitate – este una dintre cele mai bine plătite vedete de la noi.

Evident, la toate acestea, se adaugă și contractele de imagine derulate de Andra prin intermediul conturilor sale de socializare, artista fiind una dintre cele mai de succes cântărețe din acest punct de vedere.

Nici Cătălin Măruță nu se poate plânge că nu ar câștiga din rețelele de socializare, mai ales că el are un podcast de mare succes, iar acest lucru îi aduce, în buzunare, sume serioase de bani din Youtube.

Andra și Cătălin Măruță sunt căsătoriți de 14 ani

Andra și Cătălin Măruță sunt unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. După ce s-au cunoscut în studioul televiziunii la care lucra Cătălin, Andra și simpaticul prezentator de la Pro TV au decis să își asume relația pe care o aveau.

Cei doi s-au căsătorit acum 14 ani, în 2008.

ADVERTISEMENT