Life

Câți bani face Bassam Dabbas din coafurile sale extravagante. Hair-stylist-ul vedetelor din România s-a îmbogățit în ultimii 2 ani

Bassam Dabbas învârte bani frumoși din meseria sa! Hair-stylist-ul vedetelor din România are o cifră de afaceri uriașă raportată la anul 2021, dar și un profit generos.
29.07.2022 | 11:59
Cati bani face Bassam Dabbas din coafurile sale extravagante Hairstylistul vedetelor din Romania sa imbogatit in ultimii 2 ani
Bassam Dabbas este hair-stylist-ul mai multor vedete de la noi, printre care Bianca Drăgușanu și Anamaria Prodan. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Bassam Dabbas, hair-stylistul vedetelor, învârte bani frumoși mai ales de când popularitatea sa a explodat. Sirianul care și-a clădit un adevărat imperiu în industria frumuseții de la noi are o cifră de afaceri impresionantă. Profiturile sale sunt și ele pe măsura notorietății pe care a căpătat-o mai ales în ultimii doi ani.

Bassam Dabbas, hair-stylist-ul vedetelor de la noi, cifră de afaceri de peste 2.000.000 lei

Bianca Drăgușanu, Anamaria Prodan, Betty Stoian, Karmen Simionescu, Ilinca Vandici, Andra Volos și Andreea Tonciu sunt doar câteva dintre vedetele cu care Bassam colaborează. Salonul său de beauty este frecventat constant de faimoasele de pe plaiurile mioritice.

ADVERTISEMENT

Bassam apare deseori în compania celor mai cunoscute vedete feminine de la noi. Acestea îi promovează afacerea pe rețelele de socializare, în special pe Instagram. Dincolo de carisma și profesionalismul cu care stilistul s-a remarcat, acesta are și o poveste de viață impresionantă. A fost nevoit să o ia de la zero după ce a fugit din Siria, țară măcinată de ani buni de un război cumplit.

FANATIK a aflat cum arată afacerea sa în cifre, iar sirianul are toate motivele de bucurie, mai ales dacă ne uităm la datele raportate de SC Hair by Bassam Dabass pe anul 2021.

ADVERTISEMENT

Salonul lui Bassam (care oferă nu doar servicii de îngrijire a părului) are 16 angajați, conform datelor verificate de FANATIK. Dabbas se poate lăuda cu o cifră de afaceri în creștere, de 2.023.325, pe anul 2021, față de 695.034 în anul 2020. Este, așadar, o creștere de 191%.

Și la profitul net, hairstylistul starurilor stă foarte bine. Pe anul 2021, acesta a câștigat din afacerea sa 105.402, un profit cu 466% mai mare față de 2020, an al pandemiei care a pus la pământ mai multe business-uri.

ADVERTISEMENT
Bassam Dabbas are o cifră de afaceri de peste 2.000.000 lei

Prețul pentru o coafură poate ajunge până la 1.000 de lei

Firma lui Bassam a fost înregistrată la Registrul Comerțului în urmă cu 3 ani. Băiatul a cunoscut, practic, succesul în domeniul său într-un timp destul de scurt.

Care sunt, însă, prețurile pe care le cere salonul său de coafură și cosmetică? Ei bine, coafurile încep de la 150 lei și pot ajunge până la 1.000 de lei, în funcție de cât sunt de elaborate. Bassam este cunoscut pentru frizurile extravagante pe care le face. Acesta colaborează și cu câteva case de modă ale căror manechine le-a pregătit pentru defilările pe pasarelă.

ADVERTISEMENT

Femeile care trec pragul salonului sirianului își pot pune și extensii, acestea diferind în funcție de lungimea firelor de păr și de grosime. Prețuri ceva mai accesibile sunt la vopsirea părului. Pentru vopsirea unui păr scurt, clienții lui Bassam trebuie să scoată din buzunare în jur de 160 de lei, iar pentru un vopsit special se poate ajunge la 200 de lei.

Una dintre coafurile extravagante marca Bassam Dabbas. Foto: Instagram

A fugit din țara sa din cauza războiului

Tânărul le-a impresionat pe celebritățile de la noi nu doar cu coafurile sale artistice, ci și cu povestea de viață care poate inspira pe oricine. Bassam a plecat din Siria din cauza războiului, țară în care a lăsat-o pe mama lui, pe care a revăzut-o în urmă cu câteva luni, după 12 ani.

Prețul pe care acesta a trebuit să îl plătească pentru succes a fost unul destul de mare, căci reușite fără sacrificii nu prea există. „A fost greu, dar a fost frumos! A fost foarte emoționant să-mi văd mama după 12 ani. A fost foarte greu să vezi o țară distrusă! Acum este o parte distrusă și o parte nouă. A fost foarte greu să intru în Siria.

Prin faptul că am plătit armata, nu mi-a fost greu să intru. Erau multe bariere cu armată, poliție. Aam ajuns cu bine. Am plătit aproape 10.000 de euro ca să nu merg în armată. Altfel nu puteam să fiu astăzi aici”, a declarat Bassam Dabbas în luna aprilie pentru CANCAN.RO.

ADVERTISEMENT