Life

Câți bani face Irina Rimes, jurata de la Vocea României! Vedeta, departe de a fi bogată

Irina Rimes este unul dintre jurații antrenori de la show-ul Vocea României, talentata cântăreață fiind printre cele mai apreciate artiste de la noi. Cu toate acestea, vedeta pare să fie departe de a fi bogată.
27.06.2022 | 13:07
Cati bani face Irina Rimes jurata de la Vocea Romaniei Vedeta departe de a fi bogata
Irina Rimes, vedera show-ului Vocea României, nu câștigă sume fabuloase din muzică / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

După trei ani de pauză, Irina Rimes revine în postura de jurat și antrenor în cadrul show-ului Vocea României de la Pro TV. Cântăreață celebră, cu nenumărate melodii care au ajuns pe primele locuri ale topurilor din România, dar și în afara țării, vedeta nu pare să se bucure însă de sume mari de bani pe care să le câștige. Cel puțin nu în comparație cu Smiley, colegul ei de emisiune.

Câți bani face Irina Rimes, juratul de la Vocea României

Irina Rimes este una dintre cele mai apreciate cântărețe ale momentului, cel puțin în România. Succesul pe care îl are cu piesele pe care le lansează i-a adus și nenumărate apariții pe scenele din întreaga țară și a ”așezat-o” și pe scaunul de jurat și antrenor de la Vocea României.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, pare-se, Irina Rimes a fost printre cele mai afectate vedete din lumea muzicii de perioada restricțiilor impuse de pandemie. Cel puțin așa reiese din actele financiare depuse la ANAF și consultate, în exclusivitate, de FANATIK.

Mai exact, conform datelor obținute, Irina Rimes deține o singură companie în România: Irina Music. Firma are ca obiect activități de interpretare artistică și spectacole. Compania a fost înființată acum cinci ani. Iar profiturile ei au fost considerabile până în momentul în care a început pandemia. Situația firmei a fost critică în anii în care erau impuse restricțiile.

ADVERTISEMENT

Conform datelor contabile consultate de FANATIK, Irina Rimes, prin firma pe care o deține, a reușit, în anul fiscal 2021, să obțină o cifră de afaceri de aproape 420.000 de lei, adică aproximativ 84.000 de euro, compania figurând că are un singur angajat.

Irina Rimes, profit minim din muzică

Cu toate acestea, profitul obținut de firma talentatei jurate și antrenoare de la Vocea României a fost departe de a impresiona. Mai exact, ea a câștigat puțin peste 38.000 de lei, adică în jur de 7.500 de euro. Suma e departe de profiturile raportate, de exemplu, de Smiley, colegul ei din show care anunța la acest capitol în jur de 150.000 de euro făcuți din muzică.

ADVERTISEMENT

E adevărat, pentru Irina Rimes, anul 2021 este mult mai bun decât anul anterior în care cifra de afaceri anunțată a fost de 137.000 de lei (în jur de 27.500 de euro), iar profitul a fost negativ, pierderea fiind de 121.000 de lei, adică aproximativ 24.000 de euro.

În altă ordine de idei, anii anteriori pandemiei au fost cât se poate de buni pentru talentata cântăreață. A raportat un profit total de peste 950.000 de lei, adică aproximativ 200.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Trebuie însă precizat că sumele obținute de Irina Rimes din firma prin care își derulează spectacolele nu sunt singurele încasate de vedetă. Aparițiile ei la televizor sunt plătite, spun informațiile FANATIK, regește. Cântăreața nu are, cel mai probabil, probleme financiare.

Ce spune Irina Rimes despre Vocea României

Irina Rimes, revenită în postura de jurat și de antrenor la Vocea României după trei ani de pauză, s-a declarat mai mult decât încântată de faptul că va avea din nou ocazia să apară în show-ul de la Pro Tv.

“Mă bucur că suntem din nou împreună după doi ani de pandemie, de data aceasta, pentru o ediție aniversară. Sper că v-a fost dor de noi. Revederea va fi una dulce. Avem și colegi noi. De aceea, mă aștept la un sezon foarte interesant și plin de surprize.

Am văzut-o pe Theo în alte proiecte și mi-a plăcut de ea, atitudinea și frumusețea ei m-au convins din start, iar pe Denis îl știu încă de la începuturi și știu ce „zace” acolo: un strateg înnăscut, un artist pe cât de puternic, pe atât de sensibil și un om bun care nu se sperie de greu și nici de muncă: toate calitățile necesare pentru un coach bun.

Trebuie să recunosc că Vocea este cel mai mare, cel mai greu, dar și cel mai frumos proiect. Scoate din noi toți talente și aptitudini unice. Mi-a lipsit mult acest antrenament. Recunosc că mi-a fost dor și de colegii mei, Tudor și Smiley. Abia aștept să-i revăd în acțiune”, a spus Irina Rimes, conform comunicatului de presă care a anunțat reînceperea filmărilor la Vocea României.

Irina Rimes s-a mutat la Paris pentru a fi alături de iubitul ei

După un divorț dificil și o altă relație eșuată, Irina Rimes pare să își fi găsit fericirea în brațele unui producător muzical din Franța. Este vorba despre David Goldcher. Tânărul care face parte și din proiectul muzical We Are Gold, a convins-o pe frumoasa cântăreață născută în Republica Moldova să renunțe pentru o perioadă la România. Cei doi s-au mutat împreună la Paris, în Franța.

Conform informațiilor apărute până acum, cei doi și-ar fi închiriat în capitala Franței un apartament cochet. Acolo, Irina Rimes a semnat și un contract cu o nouă casă de discuri. Acum însă, cel puțin pe perioada filmărlor pentru show-ul Vocea României, Irina Rimes va locui în țară, departe de iubitul ei.

ADVERTISEMENT