Life

Câți bani face Niculina Stoican la o nuntă! Pentru o oră de show câștigă cât alții într-o lună

Niculina Stoican câștigă bani frumoși atunci când cântă la nunți, show-ul ei de o oră fiind plătit cu sume care ar putea provoca invidia oricui artist de la noi.
23.07.2022 | 19:43
Cati bani face Niculina Stoican la o nunta Pentru o ora de show castiga cat altii intro luna
Niculina Stoican are toate motivele să zâmbească când vine vorba de bani: câștigă o mulțime ca artist, femeie de afaceri, manager și politician / Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Niculina Stoican este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară de la noi din țară, iar din postura de artistă reușește să câștige bani frumoși. Extrem de căutată pentru nunți, botezuri și alte petreceri la care să își pună în valoare glasul de privighetoare, Niculina Stoican câștigă bani frumoși din această activitate.

Câți bani face Niculina Stoican la o nuntă pentru o oră de show

Niculina Stoican, pe numele ei adevărat Niculina Eugenia Stănescu, este una dintre cele mai cunoscute artiste din lumea muzicii populare din Oltenia. De altfel, acesta este și motivul pentru care, de-a lungul anilor, Niculina Stoican a devenit una dintre cele mai scumpe apariții pentru cei care vor să o aibă pe post de artist la petrecere.

ADVERTISEMENT

Dar, pare-se, în ciuda faptului că ar avea prețuri cât se poate de piperate, Niculina Stoican a rămas una dintre cele mai solicitate cântărețe de muzică populară pentru evenimente de neuitat.

Conform Spynews, Niculina Stoican ar încasa între 1.500 și 2.000 de euro pentru fiecare nuntă la care este invitată să cânte. Conform sursei citate însă, artista nu cântă toată noaptea la eveniment și pregătește un recital de o oră.

ADVERTISEMENT

Niculina Stoican câștigă bani serioși și din alte afaceri

Dacă din nunți și alte petreceri la care este invitată să cânte, Niculina Stoican câștigă bani serioși, nici când vine vorba de afaceri nu stă prea rău. Mai exact, conform actelor consultate de FANATIK, artista este implicată în două companii, Wezy Music și IJAC Music Production.

Dacă prima dintre acestea, care are ca obiect activități suport pentru interpretare artistică și spectacole pare să nu mai funcționeze de prin 2020, cea de-a doua nu merge deloc rău. Mai exact, firma care are ca obiect activități de realizare a înregistrărilor audio și activități de editare muzicală a adus bani serioși în conturile vedetei din muzica populară.

ADVERTISEMENT

Conform bilanțului depus pentru anul fiscal 2021 și consultat, în exclusivitate, de FANATIK, firma la care este implicată Niculina Stoican a avut o cifră de afaceri de peste 310.000 de lei (peste 60.000 de euro) și un profit pe măsură: peste 77.000 de lei (peste 15.000 de euro).

Câți bani câștigă Niculina Stoican?

Niculina Stoican nu este doar o artistă de succes și o afaceristă dibace, ci este implicată și în politică și, normal, conduce de ani buni Ansamblul Maria Tănase din Craiova. Dar, cum este consilier județean în Dolj și ocupă și o funcție publică, artista a fost nevoită să depună declarația de avere, așa cum prevede legea.

ADVERTISEMENT

Iar în declarație de avere depusă, Niculina Stoican a precizat că deține două terenuri, un apartament în Târgu Jiu, o mașină de lux fabricată în 2017 și bijuterii și ceasuri pe care le estimează la o valoare totală de peste 75.000 de euro, dar și un cont de peste 50.000 de lei.

La capitolul venituri, Niculina Stoican a trecut mai multe surse din care îi vin banii, chiar dacă, anul acesta, a uitat să bifeze și posibilele dividente pe care le obține din firma la care este implicată. Cu toate acestea, veniturile ei sunt impresionante.

Astfel, ca director al Ansamblului Maria Tănase din Craiova, Niculina Stoican câștigă anual în jur de 82.000 de lei, ca și consilier județean mai încasează 10.000 de lei, din drepturi de autor puțin peste 37.000 de lei, iar ca solist vocal a trecut doar 25.422 de lei. Adică, confirm declarației de avere, Niculina Stoican a declarat, în 2021, venituri totale care de învârt în jurul a 150.000 de lei, puțin peste 30.000 de euro.

ADVERTISEMENT