Life

Câți bani face Theo Rose doar din YouTube. Vedeta Pro TV ar putea trăi liniștită din vizualizările clipurilor sale

Theo Rose face bani frumoși doar din Youtube. Piesele sale se bucură de zeci de milioane de vizualizări, iar asta se traduce cu un trai liniștit, însă vedeta nu câștigă doar din asta!
01.08.2022 | 12:54
Cati bani face Theo Rose doar din YouTube Vedeta Pro TV ar putea trai linistita din vizualizarile clipurilor sale
Theo Rose face bani frumoși din Youtube!
ADVERTISEMENT

Theo Rose e numele care stă pe buzele tuturor! Vedeta e în prim plan fie că ne gândim la cariera ei, una în plină ascensiune, fie că vorbim despre viața ei personală, destul de tumultuoasă mai ales în urma dezvăluirilor apărute în ultimele 24 de ore.

Theo Rose ia, în medie, peste 9.000 de dolari pentru fiecare videoclip de pe Youtube

Cântăreața învârte banii pe degete și nu ne referim acum la onorariile pe care le primește din concerte ori de la PRO TV, unde face parte din două proiecte importante: serialul „Clanul” și Vocea României.

ADVERTISEMENT

Ne vom limita doar la veniturile pe care aceasta le-ar încasa din Youtube. I-ar fi suficient să trăiască liniștită fără să mai facă altceva. Theo Rose ar putea duce o viață bună doar din clipurile pe care le-a scos până acum.

FANATIK a aflat cât ar câștiga vedeta, în medie, pentru clipurile sale. Sumele diferă de la clip la clip, în funcție de vizualizări. Cântăreața a ajuns la o medie de 9.505 dolari per video, adică 45.657 lei!

ADVERTISEMENT

Suma nu e de ici, de colo! Și, repetăm, Theo mai are o groază de surse de venit pe lângă banii pe care îi primește de la Youtube.

theo rose
Theo Rose face, în medie, 9.505 dolari de pe urma fiecărui videoclip

„Poartă-mă în suflet” i-a adus peste 178.000 lei în buzunare

Jurata de la Vocea României are clipuri cu vizualizări de peste 100.000 de unici, dar și unele cu peste 10 milioane, de pildă.

ADVERTISEMENT

Conform estimărilor consultate de FANATIK, pentru colindul „Verde-i cetina” (unul cu cele mai puține accesări – 107.000), Theo s-a ales cu doar 199 de dolari (puțin peste 900 de lei).

Dacă vorbim despre hit-urile cu care a cucerit trending-ul, cifrele explodează!

„Poartă-mă în suflet”, de pildă, unul din cele mai cunoscute cântece pe care Theo l-a lansat cu Jean de la Craiova, este și unul din cele mai bine plătite de către Youtube. Piesa depășește 20 de milioane de vizualizări. În bani, acest număr e echivalent cu 37.192 de dolari (178.000 de lei).

ADVERTISEMENT

„Cămașa”, o altă melodie cu care Theo Rose a făcut un purcoi de bani, i-a adus în conturi 21.879 de dolari americani, adică peste 105.000 de lei.

Totuși, aceste sume nu se fac așa cum ai bate din palme. În spatele videoclipurilor muzicale există foarte multă muncă, iar investițiile pot ajunge la jumătate din sumele pe care le câștigă artista.

Trebuie precizat că pentru realizarea unui videoclip sunt plătiți toți cei implicați în proiect, de la cameramani la regizorii, scenariștii ori chiar actorii care apar, fie și în calitate de figuranți.

Cântăreața a devenit una din principalele vedete din România în ultimii ani

Oricât de mulți bani ar pompa cântăreața în filmările de pe Youtube, cert este că rămâne cu sume frumușele de pe urma fiecărei piese.

Chiar și dacă ar rămâne doar cu jumătate din media de 9.505 de dolari, tot ar avea 20.000 de lei pe lună. Mai ales că, în cazul ei, imaginea de care se bucură îi aduce fără mari probleme contracte dincolo de muzică.

Theo Rose a devenit în ultimii ani una din cele mai apreciate celebrități de la noi. S-a făcut remarcată în două dintre cele mai urmărite concursuri TV. A participat mai întâi la „Te cunosc de undeva”. Apoi a dovedit că are stil în fashion-show-ul „Bravo, ai stil” de la Kanal D.

Succesul ei a devenit din ce în ce mai mare, astfel că artista s-a mutat apoi la PRO TV. A prezentat emisiunea „SuperStar România”. De asemenea, a înlocuit-o pe Adela Popescu, preț de câteva săptămâni, în matinalul de la „Vorbește lumea” în anul 2021.

Acum, Theo este jurată la Vocea României. În acest concurs face echipă cu Smiley. În serialul „Clanul”, olteanca este fata personajului interpretat de actorul George Mihăiță.

Theo Rose a acaparat atenția întregii prese în ultimele ore odată cu despărțirea de Alex Leonte. Vedeta are o nouă relație, cu regizorul și scenaristul Anghel Damian.

ADVERTISEMENT