Life

Câți bani făcea Smiley pe când era membru al trupei Simplu: ”Ne facem de râs”

Cât câștiga Smiley în perioada când făcea parte din trupla Simplu. Celebrul artist și colegii săi nu se bucurau de sume colosale.
03.07.2024 | 08:19
Cati bani facea Smiley pe cand era membru al trupei Simplu Ne facem de ras
Cât de bogat era Smiley pe când era membru al trupei Simplu. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

La peste un deceniu de când s-a destrămat trupa Simplu, Smiley a dezvăluit câți bani făceau el și colegii săi. Multă lume s-ar aștepta să audă sume colosale, având în vedere că formația avea mulțimi de concerte în țară.

Cât de bogat era Smiley când făcea parte din trupa Simplu

Trupa Simplu a fost fondată în anul 2000, după ce două formații rivale de break-dance s-au unit. Smiley a fost cooptat ca vocalist al grupului. El, CRBL, Piticu, Marius Moga, Taz și Francezeu făceau furori prin melodiile lor.

ADVERTISEMENT

Au rămas în istorie piese ale trupei precum ”Oare știi”, ”Mr. Originality”, ”Zece” sau ”Oficial îmi merge bine”.  Toți componenții nu doar că interpretau piesele la concerte, dar aveau și numere de dans, spre deliciul publicului.

Acea perioadă a trecut, iar anii de glorie încă sunt bine întipăriți între foștii colegi. Încă mai păstrează legătura. Smiley și CRBL de exemplu au fost invitați de curând în podcastul lui Speak și au rememorat clipele din trupa Simplu.

ADVERTISEMENT

Smiley și CRBL abia aveau bani de suc

Smiley și CRBL se amuză în prezent când își aduc de banii puțini pe care îi făceau și cu care de multe ori nu-și permiteau să iasă la un suc. Totodată, ceea ce făceau erau strânși de multe ori pentru a servi  fast-food.

”Să ne înțelegem! Noi câștigam la un concert cam 100-150 de dolari așa. De om! Cam 100-150 de dolari, cam așa”, a declarat Smiley pentru sursa menționată. Ulterior, a fost completat de CRBL:

ADVERTISEMENT

”La banii ăștia, eu și cu Andrei (n.r. Smiley), stând în București, trebuia să ținem banii la buzunar, ne mai scotea Marius Moga prin oraș și noi nu aveam bani de apă, ești nebun? Ne facem de râs!

Noi chiar strângeam bani să mâncăm la fast-food. Strângeam bani, nu era o șmecherie. Francezul nostru și-a luat ghete de 12 milioane”, a completat și CRBL pentru sursa menționată anterior.

ADVERTISEMENT

La începutul lunii iunie, trupa Simplu s-a reunit la un concert al lui Smiley de la Arenele Romane. A fost un moment emoționant pentru fanii artiștilor, mai ales că foarte mulți au copilărit pe melodiiile lor sau le-a marcat adolescența.

ADVERTISEMENT