Life

Câți bani îi cere Alexandru Ciucu lui Gigi Becali pentru haine: “Se lucrează foarte ușor cu el”

Alexandru Ciucu a spus câți bani îi plătește Gigi Becali pentru haine. Ce a dezvăluit despre colaborarea cu patronul de la FCSB?
18.05.2023 | 20:01
Cati bani ii cere Alexandru Ciucu lui Gigi Becali pentru haine Se lucreaza foarte usor cu el
Câți bani îi cere Alexandru Ciucu lui Gigi Becali pentru haine. Sursa foto: Facebook, Hepta/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Încă din anul 2012, Alexandru Ciucu este cel care se ocupă de ținutele lui Gigi Becali și a dezvăluit câți bani îi cere afaceristului pentru un trening. Colaborarea dintre cei doi este una foarte bună.

Alexandru Ciucu a dezvăluit câți bani îi cere lui Gigi Becali pentru haine. Cât costă un trening

După ce a aflat din presă, acum mai mulți ani, că Alexandru Ciucu este furnizor al Casei Regale, Gigi Becali a vrut ca designerul să se ocupe și de hainele sale. Cu toate că l-a ales ca designer, omul de afaceri preferă să-și aleagă singur materialele și îi dă indicații fostului soț al Alinei Sorescu.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali l-a chemat la Palat pe Alexandru Ciucu, acolo unde i-a explicat cum dorește să arate ținutele sale. Surprinderea designerului a fost mare atunci când a văzut că latifundiarul din Pipera avea peste 60 de țesături.

“Avea vreo 40 de țesături și voia să facem costume din ele. Am ajuns la Palat și, de fapt, erau vreo 60. Și cu acelea am început.”, a povestit Alexandru Ciucu, în cadrul unui interviu pentru Cancan.ro.

ADVERTISEMENT

De asemenea, fostul partener de viață al Alinei Sorescu a dezvăluit cât plătește Gigi Becali pentru un trening creat de el. “Estimativ, cam în jur de 1.000 de euro este treningul”, a spus designerul pentru sursa menționată.

Ținutele lui Gigi Becali se remarcă datorită faptului că sunt brodate cu două cruci, ambele roșii, cu inscripțiile în limba greacă “IC XC NIKA”, care se traduc prin “Iisus Hristos biruiește”.

ADVERTISEMENT

Despre această inscripție, Alexandru Ciucu a spus că ideea îi aparține patronului de la FCSB. “Da, a fost ideea lui. Știe toată lumea că este un om religios, cu frică de Dumnezeu”, a explicat creatorul de modă.

Alexandru Ciucu, dezvăluiri despre relația cu Gigi Becali

Designerul a mai spus că se poate lucra foarte ușor cu Gigi Becali pentru cine este un adevărat profesionist. Patronul de la FCSB este foarte atent la detalii atunci când vine vorba de haine.

ADVERTISEMENT

În plus, afaceristul are un simț estetic foarte dezvoltat, iar cei doi colaborează foarte bine, după cum a mai spus fostul soț al Alinei Sorescu. Amândoi se adresează unul altuia într-un mod respectuos.

“Este un om cu care se lucrează foarte ușor dacă ești un bun profesionist. Dacă știi meseria, el știe ce să ceară. În domeniul hainelor, dânsul este foarte atent la detalii, știe foarte bine ce vrea, atât ca măsuri, cât și ca detalii de design.

Țesăturile pentru costumele pe care le alege domnul Becali sunt în asentimentul meu. Dânsul are acest simț al culorilor, al desenelor și, în principal, al măsurii pe care o poartă.

Se lucrează foarte ușor cu el. Eu, de exemplu, nu i-am zis niciodată nea Gigi sau cum mai este apelat pe la televizor. M-am adresat tot timpul cu domnul Becali. Este important să păstrezi acest respect. Cum, de altfel, și el mi se adresează cu domnul Ciucu”, a mai dezvăluit Alexandru Ciucu pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT