ADVERTISEMENT
Sport

Câți bani îi dă Gigi Becali lui Marius Șumudică la FCSB: ”Nu cred că poate să refuze contractul”

Gigi Becali l-a convins cu bani mulți pe Marius Șumudică să vină antrenor la FCSB din sezonul viitor.
Autor: Traian Terzian | 20.05.2021 | 00:06
Câți bani îi dă Gigi Becali lui Marius Șumudică la FCSB: ”Nu cred că poate să refuze contractul”
Gigi Becali l-a convins cu bani mulți pe Marius Șumudică să vină antrenor la FCSB din sezonul viitor. Sursă foto: Hepta

Tehnicianul a dezvăluit că are pe masă o ofertă de la patronul ”roș-albaștrilor” și urmează să dea un răspuns, dar a precizat că este pregătit să revină în fotbalul românesc.

ADVERTISEMENT

Apoi, Becali a confirmat faptul că a ajuns la o înțelegere cu tehnicianul și acesta va prelua formația de la Toni Petrea, care nu a mai dorit să rămână.

Gigi Becali îl umple de bani pe Marius Șumudică la FCSB

După ce FCSB a pierdut întâlnirea cu Universitatea Craiova, Gigi Becali a revenit cu detalii despre numirea lui Marius Șumudică și a spus și câți bani îi va da tehnicianului pentru a venit la FCSB.

”Ieri m-a sunat MM și mi-a zis că Toni Petrea nu mai vrea să mai continue. I-am zis să se mai gândească. Azi i-am spus lui MM să-i transmită că nu e vina lui că am pierdut campionatul. Dar a zis că nu vrea să continue.

ADVERTISEMENT

Îl împrumutasem eu pe Șumi cu 10.000 de euro. Eu în glumă i-am zis să-mi dea banii, iar el mi-a spus că dacă nu vreau să-i scad datoria din contract. Și din această glumă l-am chemat la mine”, a declarat Becali la Digi Sport Special.

Prime importante pentru cupele europene

”Nu e nicio supărare dacă se răzgândește, dar nu cred că poate să refuze contractul ăla. I-am propus un contract de 20.000 pe lună, dar care ajunge la 25.000 dacă intră în grupele Conference League.

Dacă duce echipa în Champions League ia 500.000, pentru Europa League îi dau 200.000 și îi fac clauză de 1.000.000. Lasă-l să vină și apoi mai vedem dacă mă mai bag la echipă. Vrei să mă lași fără antrenor?

ADVERTISEMENT

Nu vreau să se răzgândească, sunt convins că face treabă. Mi-a zis că nu-l interesează ce spune presa, mi-a spus că vrea banii pe care ne înțelegem. La mine nu există prime pentru campionat”, a  mai spus finanțatorul FCSB.

Șumudică mai vrea 3-4 jucători la FCSB

”Mi-a zis că lotul e bun, mai vrea 3-4 jucători. Doi fundași centrali și doi atacanți centrali, dar poate aduc trei fundași centrali. Nu mai iau fundaș central dacă nu are 1,90 m, nu mai vreau să iau gol din corner.

ADVERTISEMENT

Nu-l iau pe Șeroni, trebuia să-l iau acum 3-4 ani. Nici Turda sau Celea nu vin la FCSB. Budescu când a plecat mi-a zis că ne vedem la vară. Mâine vedem dacă se face cu Crețu și cu Florin Ștefan.

Șumudică mai vrea 4-5 jucători, mi-a zis să-i aduc eu. Nu m-am consultat cu Mihai Stoica cu privire la Șumudică, doar i-am spus. Știam că îl vrea pe Șumi, el mereu a spus că luăm la pas la titlul cu el. Șumi mi-a zis că cei de la Rapid nu au ce să-i spună pentru că nu l-au căutat deloc”, a încheiat Becali.

ADVERTISEMENT

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!