Fotbal intern

Câți bani îi plătește de fapt Gigi Becali lui Cristi Manea la FCSB. Doar 18.000 de euro pe lună! EXCLUSIV

10.09.2019 | 14:19
Cati bani ii plateste de fapt Gigi Becali lui Cristi Manea la FCSB Doar 18000 de euro pe luna EXCLUSIV

Cristi Manea, 22 de ani, a fost lovitura de final de mercato pe care FCSB a izbutit-o, informație exclusivă oferită de FANATIK. Fostul fundaș dreapta al campioanei CFR Cluj a revenit la Apollon Limassol în această vară și aștepta de două luni să se găsească o soluție de împrumut pentru noul sezon competițional. În ultima zi de transferuri, pe 2 septembrie, Cristi Manea a semnat cu echipa lui Gigi Becali, care suportă ceva mai mult de jumătate din salariul de 360.000 de euro.

Gigi Becali îi plătește lui Cristi Manea 18.000 de euro pe lună

Jucătorul celor de la Apollon Limassol are un salariu destul de mare pentru o echipă din Cipru, 360.000 de euro anual, dar Gigi Becali a convenit cu formația de care aparține Manea să achite doar o parte din sumă.

FANATIK a aflat că Gigi Becali îi plătește lui Cristi Manea 216.000 de euro în acest an de împrumut, ceea ce înseamnă 18.000 de euro lunar. Restul salariului internaționalului român este achitat de către Apollon Limassol. Oricum, FCSB îi achită mai mult lui Manea decât o făcea CFR Cluj, unde fundașul avea 10.000 de euro lunar.

cristi manea florin tănase
Cristi Manea și Florin Tănase sunt acum coechipieri după ce doi ani s-au duelat în Casa Pariurilor Liga 1 © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Cristi Manea debutează titular la FCSB în derby-ul cu Craiova lui Victor Pițurcă

În ciuda faptului că nu a făcut pregătire centralizată cu o echipă în perioada de vară, după revenirea de la turneul final al Europeanului de tineret, Cristi Manea este la parametri fizici buni. El și-a angajat un preparator fizic personal în toată această perioadă.

Cum ar putea arăta FCSB la Craiova:

Bălgrădean – Manea, Planic, Cristea, Soiledis – Vână, Pintilii, Tănase – Popa, Gnohere, Coman.

Fundașul i-a impresionat pe cei din staff-ul lui Bogdan Vintilă, astfel că e de așteptat să debuteze titular în week-end, când FCSB joacă pe „Ion Oblemenco”, contra Craiovei lui Pițurcă. Vom avea nu doar debutul lui Pițurcă, dar și al lui Manea la noua echipă, adică împotriva antrenorului care l-a debutat la echipa națională la 16 ani și zece luni.

  • 2,5 milioane de euro este suma pe care Gigi Becali trebuie să o achite pentru a-l transfera definitiv pe Cristi Manea la FCSB
  • 4 milioane de euro este cota actuală a fundașului care are două titluri cu CFR Cluj în ultimele două sezoane