Life

Câți bani încasează frumusețile de la Splash! Vedete la apă? Dezvăluiri exclusive

Splash! Vedete la apă, emisiunea care a rupt audiențele în weekend-ul trecut, beneficiază de prezența unor staruri feminine impresionante ca apariție, plătite pe măsură.
26.08.2021 | 12:30
Cati bani incaseaza frumusetile de la Splash Vedete la apa Dezvaluiri exclusive
Frumusetile de la Splash! Vedete la apa incaseaza bani frumosi pentru a-și arăta formele perfecte in costume de baie minuscule Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Emisiunea Splash! Vedete la apă face deliciul publicului, iar prezența unor frumuseți din lumea showbiz-ului asigură, măcar vizual, un plus de audiență, vedete precum Otilia Bilionera, Andreea Antonescu, Natalia Duminică, Dj Harra sau Alina Pușcaș impresionând și datorită formelor fizice perfecte pe care le afișează.

Câți bani încasează frumusețile de la Splash! Vedete la apă

Pentru a fi siguri că numele pe care le aliniează la startul emisiunii Splash! Vedete la apă, producătorii show-ului de la Antena1 au decis să bage adânc mâna în buzunare și să plătească regește pentru prezența unor nume grele din lumea showbiz-ului.

ADVERTISEMENT

Așa că, după ce au făcut ”un studiu de piață” și au ales o serie de frumuseți din lumea artistică și a vedetelor TV, producătorii show-ului au negociat la sânge sumele de bani pe care să le ofere pentru fiecare ediție starurilor care, spre deliciul publicului, rămân în costume de baie minuscule.

Iar pentru a-și arăta formele perfecte de care beneficiază, dar și pentru a suporta antrenamentele epuizante pe care se urmează câteva zile înainte de filmările propriu-zise ale emisiunii, doamnele și domnișoarele de la Splash! Vedete la apă și-au asigurat un venit decent.

ADVERTISEMENT

Fetele de la Splash! Vedete la apă sunt plătite regește

FANATIK a aflat sumele cu care sunt plătite concurentele de la Splash! Vedete la apă, acestea fiind răsplătite și în baza popularității de care se bucură, lucru care, evident, îi avantajează pe artiștii cu vechime în lumea showbiz-ului.

Astfel, conform informațiilor FANATIK, Andreea Antonescu, una dintre cele mai iubite artiste de la noi din țară, încasează pentru fiecare ediție Splash! Vedete la apă în care apare nu mai puțin de 1.300 de euro. Nici Otilia Bilionera nu se poate plânge de banii pe care îi ia de la emisiunea Antenei 1, ea având 1.200 de euro pentru fiecare ediție, la fel ca și Elena Ionescu.

ADVERTISEMENT

Focoasa Natalia Duminică, cea care a și câștigat cea mai recentă ediție de la Splash! Vedete la apă și s-a calificat în finala emisiunii, a reușit, în pași de dans, să obțină 900 de euro pentru fiecare ediție la care face senzație cu aparițiile ei în costum de baie, Margherita de la Clejani fiind însă plătită ceva mai bine: peste 1.100 de euro. E adevărat, a și leșinat de frică în momentul în care a fost nevoită să sară de pe trambulină, dar, ambiționată de suma care urma să îi intre în conturi, nu a cedat.

Concurentele de la Splash! Vedete la apă, bani serioși pentru apariții fierbinți

Bine plătite sunt și DJ Harra – aproximativ 1.000 de euro pe emisiune – sau Alina Pușcaș, Adriana Bahmuțeanu sau Gabriela Cristea, prezentatoare în trustul Antenelor – peste 1.400 de euro pentru fiecare ediție.

ADVERTISEMENT

Nici Andreea Tonciu, Emy Alupei sau Roxana Nemeș nu se pot plânge că ar pleca cu buzunarele goale, cele trei grații ale showbiz-ului românesc având și ele de încasat, după fiecare emisiune, sume care depășesc pragul a 1.000 de euro.

Evident, toate concurentele de la Splash! Vedete la apă își doresc să impresioneze la maximum juriul, motiv pentru care, în momentul în care urcă la trambulina de pe care trebuie să sară, fac totul pentru a fi în cea mai bună formă.

Iar asta înseamnă, pe lângă antrenamentele obositoare, și un costum de baie care să provoace – măcar bărbaților din juriu sau din fața televizoarelor – creșteri ale pulsului semnificative.

Juriul de la Splash! Vedete la apă asigură ”distracția” concurenților

În juriul Splash! Vedete la apă sunt celebrii Jean de la Craiova, Iulia Albu, Nea Mărin și, din această săptămână, antrenoarea Clara Gherase, cea care îl înlocuiește pe Bogdan Ioniță.

Iar Jean de la Craiova a mărturisit, în exclusivitate pentru FANATIK, cum decurg momentele în care jurizează concurenții alături de colegii săi. ”Nu am putut să stau lângă Nea Marin! Nea Marin e violent, imediat îmi dă câte una. M-am așezat lângă Iulia Albu, dar și așa îmi mai prinde câte una când nu îi convine ceva”, ne-a spus, în exclusivitate Jean de la Craiova.

Cu toate acestea, recunoștea Jean de la Craiova, pe lângă distracția de la masa juriului, când e momentul să ofere notele concurenților, lucrurile devin ceva mai serioase.

”Nu sunt chiar de specialitate, dar îmi dau seama când un concurent cade așa cum trebuie în apă, mă uit de la înălțimea de la care sar, mai înțeleg și eu lucrurile”, a spus, pentru FANATIK, Jean de la Craiova, unul dintre jurații Splash! Vedete la apă.

ADVERTISEMENT
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după...
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după victoria istorică » „Cred că au și virat banii în cont”
Rusia, după victoria tricolorilor cu Ucraina: România nu a fost niciodată considerată nici...
Rusia, după victoria tricolorilor cu Ucraina: România nu a fost niciodată considerată nici măcar o echipă puternică
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist care a câștigat bani mulți de la Benfica, PSG sau FC Porto
Tinerii care au învins primari aflaţi în funcţie de zeci de ani. La...
Tinerii care au învins primari aflaţi în funcţie de zeci de ani. La 26 de ani, Andrei Obreja a studiat în Anglia şi va conduce o comună din Timiş
Românul ăsta mare şi prost Ce a putut spune acum despre Ilie Năstase...
Românul ăsta mare şi prost Ce a putut spune acum despre Ilie Năstase multimilionarul celebru care l-a jignit incalificabil!
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază...
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază sexy s-a pozat! FOTO
Schengen e OFICIAL pentru România! ANUNȚUL a fost făcut de GERMANIA
Schengen e OFICIAL pentru România! ANUNȚUL a fost făcut de GERMANIA
S-a dat ALERTA! Cântăreț român, în stare CRITICĂ! A căzut de la 10...
S-a dat ALERTA! Cântăreț român, în stare CRITICĂ! A căzut de la 10 metri înălțime
România se topește. Temperaturi ireale, imposibil de suportat
România se topește. Temperaturi ireale, imposibil de suportat
Mihai Trăistariu îi învață pe români cum să facă bani: „Așa poți face...
Mihai Trăistariu îi învață pe români cum să facă bani: „Așa poți face 3.000-5.000 de lei pe lună”
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să...
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să cucerească Odesa: „Zelenski și păpușarii occidentali vor război”
Surpriză de proporții pentru Irinel Columbeanu! A venit Ramona de la Dubai în...
Surpriză de proporții pentru Irinel Columbeanu! A venit Ramona de la Dubai în locul lui Moni! Cum au reacționat Iri și Irinuca? FOTO