Sport

Câți bani încasează de fapt Meme Stoica la FCSB! Dezvăluirea lui Gigi Becali: Argăseală ia mai mult! Video

Gigi Becali a dezvăluit salariile celor mai importanți oameni din conducerea FCSB. De unde vrea să taie bani patronul FCSB.
23.05.2023 | 08:18
Cati bani incaseaza de fapt Meme Stoica la FCSB Dezvaluirea lui Gigi Becali Argaseala ia mai mult Video
Câți bani încasează Meme Stoica la FCSB! Dezvăluirea lui Gigi Becali „Argăseală ia mai mult!” Video
ADVERTISEMENT

Gigi Becali e pus pe tăieri la FCSB, însă jucătorii pot răsufla ușurați: salariile lor nu vor fi micșorate. Omul de afaceri a făcut și alte dezvăluiri interesante despre Mihai Stoica și Valeriu Argăseală.

Gigi Becali a dezvăluit salariile celor mai importanți angajați de la FCSB: „Ce putem să tăiem, tăiem”

Patronul FCSB nu îi va arde pe buzunar pe jucătorii săi, chiar dacă la cinci dintre ei nu le va mai prelungi contractele: „La jucători n-ai cum. N-ai ce! Restu angajaților n-au salarii foarte mari”.

ADVERTISEMENT

Becali a dezvăluit salarii președintelui și managerelui general al FCSB: „Are Argăseală 5.000 de euro, Gheorghișor 5.000, Meme, nu știu, 2-3.000. Nu au salarii mari. Dar ce putem să tăiem, tăiem”.

Gigi Becali a anunțat și primii doi jucători care nu vor mai continua la FCSB: „Adică la Cristea i-am spus de aseară. Dați-i să plece liber, ai luat destui bani, pleacă. Oaidă la fel. Mulți jucători care nu sunt de Steaua. De FCSB adică, să nu mă dea în judecată Talpan”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali însă amenință: „Fac tăieri și la academie. Fac tăieri peste tot”

Gigi Becali spunea și despre Deian Sorescu faptul că îi va activa clauza de cumpărare numai dacă va câștiga titlul: „Rămâne, dar să vedem, nu știu, în ce condiții. El are… Eu acum fac tăieri. Înțelegi?”.

Patronul FCSB anunță însă o perioadă de austeritate: „Fac tăieri și la academie. Fac tăieri peste tot. Adică, trebuie făcute tăieri, că după îngheață picioarele… Și atunci să vedem”.

ADVERTISEMENT

Care e situația lui Elias Charalambous. Propunere salarială la jumătate

Gigi Becali a anunțat că îi va prelungi contractul antrenorului Elias Charalambous numai dacă va accepte o diminuare drastică a salariului: „Dacă el vrea să rămână la un salariu mai mic. Adică de la 10.000 să se micșoreze salariul și să aibă prime de obiectiv, ceva. De cupele europene.

Cred că rămâne, adică. La jucători nu ai cum să micșorezi salariile, pentru că au niște contracte”, a mai explicat acesta, vizibil dezamăgit după ratarea titlului pentru al optulea an consecutiv”.

ADVERTISEMENT

Ce spune de strategia pentru sezonul viitor a FCSB: „Ori tăiem și facem, și dregem, ori mai riscăm”

Gigi Becali nu a decis încă strategia echipei pentru sezonul viitor din SuperLiga: „Sunt 5 cărora li se expiră contractul, care o să plece. Acum avem două soluții. Nu sunt încă convins pe care să o aleg. O să vedem.

VIDEO MAI JOS:

Ori tăiem și facem, și dregem, ori mai riscăm, investim și să luăm campionatul la pas. Ori rămânem o echipă ca până acum, la locul 2, 3, 5, 7”.


  • 2,37 este cota BETANO pentru pronosticul „ambele marcheaqză și peste 2,5 goluri” la meciul FCSB – Rapid

ADVERTISEMENT