Fotbal intern

Ofertă din Serie A pentru Alex Mateiu. Câți bani vrea Mihai Rotaru pe mijlocaș. EXCLUSIV

24.07.2019 | 14:04
Oferta din Serie A pentru Alex Mateiu Cati bani vrea Mihai Rotaru pe mijlocas EXCLUSIV

Unul dintre cei mai importanți jucători ai Craiovei, mijlocașul Alex Mateiu, a primit o ofertă de a juca în Serie A. Este vorba despre nou-promovata Lecce, unde a ajuns de curând și fostul jucător al celor de la FCSB, Romario Benzar. Lecce dorește să se întărească pentru noul sezon de Serie A și vede în Mateiu un jucător extrem de util. Patronul Mihai Rotaru are momentan pretenții care nu convin italienilor.

4 milioane de euro vrea Mihai Rotaru pentru transferul lui Alex Mateiu la Lecce

FANATIK a aflat că suma cerută de Mihai Rotaru pentru a-l lăsa pe Alex Mateiu, 29 de ani, să se transfere acum la Lecce este de 4 milioane de euro. Ne-negociabilă! Nu este o sumă foarte mare pentru Lecce, dar italienii au venit cu o variantă care nu este pe placul lui Rotaru.

Lecce e de acord să plăteacă 4 milioane de euro, dar au propus să dea 1 milion de euro acum și încă 3 în vara lui 2020. Altfel spus, un fel de împrumut al lui Mateiu în sezonul care urmează, după care să achite restul de bani. Craiova nu acceptă și acum așteaptă decizia italienilor dacă vor să achite totul acum. Sau nu se face nicio mișcare.

alexandru cicaldau
Alexandru Cicâldău în meciul de fotbal dintre Franța U21 și România U21 din etapa a III-a, grupei C a Campionatului European 2019, disputat pe stadionul Dino Manuzzi din Cesena, Italia, luni, 24 iunie 2019.© FOTO:Sport Pictures

Și Alex Cicâldău a fost ofertat din Serie A în această vară

Jucătorii Craiovei sunt la mare căutare în Serie A. Pe parcursul Europeanului de tineret, Alex Cicâldău a primit o propunere din partea lui Napoli, dar a fost vorba doar de un împrumut, refuzat de olteni. Acum câteva zile, FANATIK a dezvăluit că AC Torino, echipă ce a prins Europa după suspendarea Milanului, a avansat 5 milioane de euro pentru Cicâldău. Rotaru nu discută la Alex un preț sub 7 milioane de euro, cât este clauza mijlocașului.

La începutul acestui an, tot Torino a încercat să transfere de la Craiova. „Taurii” doreau să-l readucă în Serie A pe Alex Mitriță, care jucase la Pescara, dar Rotaru a spus „pas”. Iar la câteva săptămâni după acel refuz Mitriță a plecat în Major Soccer League, semnând cu New York City.

  • 1,2 milioane de euro este cota mijlocașului de 29 ani, venit la Craiova de la Brașov în vara lui 2014
  • 1 meci a jucat Mateiu pentru naționala României, fiind debutat de Victor Pițurcă în amicalul cu Polonia (4-1) din 2 februarie 2013