Life

Câți bani le dă Gică Popescu copiilor săi. Fostul mare fotbalist i-a învățat valoarea banului

Gică Popescu a transmis câți bani le dă lunar copiilor săi și a dat detalii despre educația financiară pe care au primit-o Nicolas și Maria de la tatăl lor.
15.07.2022 | 17:43
Cati bani le da Gica Popescu copiilor sai Fostul mare fotbalist ia invatat valoarea banului
Câți bani le dă Gică Popescu copiilor săi. Foto: Colaj Fanatik / Facebook și Instyagram
ADVERTISEMENT

Gică Popescu a vorbit despre câți bani le dă copiilor săi. Fiica sa a terminat o facultate de renume, iar fiul său este fotbalist.

Câți bani primesc copiii lui Gică Popescu de la tatăl lor

Gică Popescu a declarat câți bani le oferă copiilor săi și despre maniera în care i-a crescut pe aceștia. Fostul mare fotbalist are niște reguli foarte stricte.

ADVERTISEMENT

Cei doi copii a lui Gică Popescu, Nicolas și Maria, au educație financiară destul de strictă. Astfel, copiii lui trebuie să muncească pentru ceea ce au și nu au primit niciodată prea mulți bani de la tatăl lor, chiar dacă și-ar permite să facă acest lucru.

În ceea ce o privește pe fiica lui, în vârstă de 20 de ani, Gică Popescu spune că a terminat o facultate prestigioasă din domeniul businessului din Barcelona, dar singurii bani pe care i i-a dat în afară de plata taxelor de la școală a fost cazarea și 1000 de euro pe lună.

ADVERTISEMENT

Tocmai din acest motiv, fiica fostului mare fotbalist a învățat să aprecieze banii și chiar făcea mici decizii care să îi influențeze în mod pozitiv economiile.

„Eu când am ales să nu mă fac antrenor, am ales tocmai pentru a le da copiilor mei continuitate la școală. Și răsplata mi-a venit anul ăsta, când fata mea a terminat Esade, la Barcelona.

ADVERTISEMENT

Dar eu i-am zis „ok, îți plătesc școala, îți plătesc cazarea și îți dau 1.000 de euro pe lună să mănânci, să faci ce vrei tu.

Când pleca cu mașina nu o lua pe autostradă, unde plătea 4 euro, o lua pe la munte, unde nu era taxă.

ADVERTISEMENT

Vrei mai mult, muncește pentru mai mult. Banii nu pot să fie la liber, așa. Că banii sunt greu de făcut”, a explicat Gică Popescu în podcastul „Profu’ de Sport”.

Câți bani îi dă Gică Popescu fiului său

În ceea ce îl privește pe fiul său, Gică Popescu a spus că Nicolas este fotbalist și îi calcă pe urme.

Nici acestuia nu îi oferă prea mulți bani și doar îi plătește cazarea, el fiind fotbalist și primește 500 de euro salariu.

„Nico, de exemplu, are 500 de euro pe lună de la club. Jucătorii care au făcut 16 ani semnează pe un salariu de 500 de euro.

Cu asta a trăit. Mănâncă la club, îi plătesc eu cazarea”, a spus fostul mare fotbalist.

ADVERTISEMENT