Fotbal intern

Câți bani mai are de adunat Dinamo: „Încă trei zile”. Mircea Lucescu, prezent la antrenament

28.03.2021 | 18:10
Cati bani mai are de adunat Dinamo Inca trei zile Mircea Lucescu prezent la antrenament
ADVERTISEMENT

Mircea Lucescu a fost prezent la antrenamentul lui Dinamo, desfășurat în baza sportivă a celor de la Dinamo Kiev. Fanii au anunțat că alb-roșiii mai au de adunat 94.000 de euro pentru a primi licența.

Fanii au anunțat că suma pe care o mai au de adunat trebuie strânsă în doar trei zile. Deși datoria inițială depășea 1.000.000 de euro, prin eforturile „câinilor”, ea a scăzut la sub 100.000.

ADVERTISEMENT

Mircea Lucescu a ajutat din plin clubul, iar din vânzarea de bilete virtuale la meciul amical jucat la Kiev între echipa lui Il Luce și Dinamo, se aproximează că au fost obținuți mai bine de 300.000 de euro.

Câți bani mai are de adunat Dinamo: „Mai avem nevoie de 94.000 de euro pentru licență”

Fanii dinamoviști sunt într-o goană nebună către obținerea licenței și vor să se asigure că în următoarele trei zile vor putea aduna ultimele zeci de mii de euro necesare pentru obținerea dreptului de a participa în Liga 1 și din sezonul viitor.

ADVERTISEMENT

De asemenea, dinamoviștii țintesc să obțină și licența pentru competițiile europene. Ei sunt încă implicați în lupta pentru Cupa României. Vor întâlni Astra Giurgiu în semifinale, iar în finală ar putea da peste Universitatea Craiova sau Viitorul Tg. Jiu.

„Până la licență mai avem nevoie de 94.000€
Putem salva Dinamo prin înscrieri în www.programddb.ro și prin încă 900 de comenzi de tricouri inscripționate cu numele suporterilor.
Comenzile se fac aici: https://shop.programddb.ro/produs/tricou-oficial-suporteri/
Până astăzi s-au comandat peste 1400 de tricouri. Mai avem 3 (TREI) zile!”, au scris reprezentanții DDB pe pagina Peluza Cătălin Hîldan.

ADVERTISEMENT

ANTRENAMENT SUB PRIVIREA LUI LUCESCU

Până la licență mai avem nevoie de 94.000€
Putem salva Dinamo prin înscrieri în…

Publicată de Peluza Catalin Hildan-Dinamo pe Duminică, 28 martie 2021

 

Mircea Lucescu, prezent la antrenamentul „câinilor”

Fost mare jucător și antrenor al lui Dinamo, Mircea Lucescu încearcă și el să ajute clubul să scape de problemele financiare. Lucescu a făcut lobby pentru organizarea amicalului de la Kiev și l-a convins pe Igor Surkis să acopere costurile partidei.

Și sportiv Dinamo are probleme foarte mari, fiind sigură de prezența în play-out și aflându-se în prezent pe loc de baraj. În aceste condiții, Mircea Lucescu a decis să fie prezent la cel mai recent antrenament al elevilor lui Gigi Mulțescu, pentru a-i încuraja.

ADVERTISEMENT

„ANTRENAMENT SUB PRIVIREA LUI LUCESCU

Nea Mircea a fost astăzi la antrenamentul lui Dinamo din baza sportivă a gazdelor noastre. I-a încurajat pe jucători, le-a dat indicații, le-a transmis încredere, și l-a urmărit pe Cătălin Hîldan Jr care a înscris și a dat câteva pase de gol la antrenament.

Nea Mircea nu-și dorește să se vorbească prea mult despre ajutorul pe care l-am primit din partea lui, dar vă putem spune că este mult mai mult decât un meci amical. Jucătorii și suporterii aterizează la Otopeni la ora 18:40”, se mai arată în comunicatul PCH.

ADVERTISEMENT