Life

Câți bani mai face Andra pe lună din YouTube. Jurata de la Românii au talent câștigă foarte bine

Iată câți bani mai face Andra pe lună din canalul de YouTube. Jurata de la Românii au talent câștigă sume impresionante lunar cu ajutorul platformei.
25.05.2022 | 21:16
Cati bani mai face Andra pe luna din YouTube Jurata de la Romanii au talent castiga foarte bine
Câți bani mai face Andra pe lună din YouTube. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andra este una dintre cele mai apreciate artiste din România, având un canal de YouTube cu peste 1,8 milioane de abonați, iar de 12 ani este jurată la Românii au talent, așa că sumele de bani pe care le câștigă lunar nu sunt deloc mici.

Câți bani mai face Andra pe lună din Youtube

Soția lui Cătălin Măruță are 1,83 milioane de abonați pe canalul de YouTube, acolo unde sunt postate melodiile ei.

ADVERTISEMENT

Potrivit site-ului socialblade.com, Andra câștigă chiar și peste 1.000 de dolari pe lună doar din YouTube. Sumele nu sunt exacte, însă faptul că are multe vizualizări și un număr mare de abonați contează foarte mult.

De exemplu, în ultimele 30 de zile, canalul de YouTube i-a adus vedetei de la Pro TV o sumă cuprinsă între 1900 şi 30500 de dolari.

ADVERTISEMENT

Cariera muzicală i-a adus vedetei cei mai mulți bani, dar și emisiunea în care este jurată la Pro TV.

De asemenea, Andra este bine plătită și pentru un sezon Românii au talent. Vedeta ar câștiga 12.000 de euro pe lună în timpul filmărilor pentru emisiunea de talente de la Pro TV, notează evz.ro. Este de menționat că filmările durează patru luni.

ADVERTISEMENT

Andra este jurata emisiunii încă din primul sezon, alături de Andi Moisescu. În sezonul 12 s-au alăturat Dragoș Bucur și Mihai Bobonete, care i-au înlocuit pe Alexandra Dinu și pe Florin Călinescu.

În plus, Andra și Cătălin Măruță au apărut în câteva spoturi publicitare. Amândoi au încasat sume mari de bani și din reclame. Activitatea de pe rețelele de socializare le aduce venituri în plus celor doi, fiind urmăriți de milioane de fani pe Facebook și pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Andra, detalii din culisele Românii au talent

În urmă cu mai bine de două luni, Andra a oferit câteva detalii din culisele emisiunii Românii au talent. Vedeta apreciază energia adusă de Mihai Bobonete și Dragoș Bucur în noul sezon. Despre concurenții veniți cu numere inedite are numai cuvinte de laudă.

“La Românii au talent este altceva. Avem colegi noi care au venit cu o altfel de energie si un vibe nou, concurenții foarte dornici să urce pe scenă. Unii chiar s-au pregătit ani de zile pentru momentele prezentate pe scenă.

Mi s-a părut extraordinar să fiu prezentă la această emoție și să văd concurenții alături de care trăiești toate stările, fiind acolo, în primul rând.”, a declarat vedeta în cadrul unui interviu pentru click.ro.

ADVERTISEMENT