Life

Câți bani mai produce firma pe care Culiță Sterp o avea împreună cu Carmen de la Sălciua. Cifrele nu sunt deloc îmbucurătoare

Culiță Sterp a avut pierderi financiare consistente în cei doi ani de pandemie cu afacerea pe care acesta o avea cu Carmen de la Sălciua.
11.10.2022 | 12:28
Cati bani mai produce firma pe care Culita Sterp o avea impreuna cu Carmen de la Salciua Cifrele nu sunt deloc imbucuratoare
Culiță Sterp a avut de suferit financiar în pandemie. Foto-montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Familia Sterp e cunoscută pentru ingeniozitatea cu care reușește să facă bani din orice. De la afacerea cu oi până la cântat, membrii acestui ”clan” s-au descurcat întotdeauna, indiferent de situație.

Culiță Sterp a avut pierderi financiare în ultimii doi ani

Există, însă, și o excepție. Mai precis, firma pe care Culiță o avea împreună cu Carmen de la Sălciua a fost pe minus pe perioada pandemiei!

ADVERTISEMENT

Un lucru, de altfel, de înțeles, având în vedere că mare parte a artiștilor au trebuit să se reorienteze, să facă o pauză de la cântat, având în vedere situația prin care a trecut întreaga planetă.

În ciuda problemelor cu care s-au confruntat cei mai mulți artiști, potrivit informațiilor consultate în exclusivitate de FANATIK, Culiță nu a solicitat eliberarea de certificat pentru starea de urgență, multe întreprinderi putând apela la ajutor financiar din partea statului.

ADVERTISEMENT

Așadar, firma Culiță Sterp SRL, înregistrată în anul 2017, a avut o scădere de 27.748 lei în anul 2021. Cea mai mare pierdere a fost în 2020, anul stării de urgență, atunci când firma avea o scădere de peste 105.000 lei.

Compania lui Culiță Sterp, care se ocupă de activități în domeniul artistic, figurează cu o cifră de afaceri de 148.883 lei în 2021, potrivit datelor pe care cântărețul le-a raportat la ANAF.

ADVERTISEMENT

Datoriile sunt simțitor mai mari, mai exact în jur de 529.000 de lei. Până la divorțul de Carmen de la Sălciua, întreprinderea avea un alt nume „Culiță & Carmen SRL”.

2022 a fost un an cu siguranță mai bun pentru fostul concurent de la Survivor România. La ora actuală, firma este pe locul trei la nivel național în topul microîntreprinderilor care se ocupă de activitățile artistice.

ADVERTISEMENT

Cel mai bun an cu această afacere a fost 2019, când înregistra un profit net de 66.558 de lei.  Business-ul a pornit cu un capital social de 200 de lei, iar de-a lungul anilor de spectacole, acesta a știut cum să înmulțească banii.

culiță sterp
Culiță Sterp, pierderi financiare mari în pandemie

Iancu și Culiță Sterp, bani și din televiziune

Așa cum spuneam mai sus, nu este singura afacere cu care familia Sterp se mândrește. Mama Geta are un magazin în Hațeg unde își vinde produsele lactate, iar Iancu și celelalte fete nu stau nici ele degeaba.

Ileana, de pildă, se ocupă împreună cu soțul ei de vila pe care acesta o are în Sebeș, acesta investind în domeniul imobiliarelor în ultima perioadă. Cât despre Iancu Sterp, acesta face bani frumoși din YouTube și este, la ora actuală, unul din cei mai iubiți influenceri.

La toate sumele acestea putem să adăugăm și banii pe care cei doi i-au câștigat din aparițiile televizate. Iancu a fost concurent în două reality-show-uri, ambele difuzate de Kanal D. Acesta a apărut la Puterea dragostei, dar și în primul sezon Survivor România. Culiță s-a remarcat în cel de-al doilea sezon al show-ului de supraviețuire, de unde ar fi încasat cel puțin câteva zeci de mii de euro.

 

ADVERTISEMENT