News

Câți bani plătește Direcția Generală de Poliție din București ca să repare mașinile. Ce autoturisme intră imediat în service

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București plătește bani serioși ca să repare mașinile pe care le deține. Sunt mai multe autoturisme care intră imediat în service
02.04.2022 | 10:07
Cati bani plateste Directia Generala de Politie din Bucuresti ca sa repare masinile Ce autoturisme intra imediat in service
Câți bani plătește Direcția Generală de Poliție din București ca să își repare mașinile. Sursa foto - colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București este gata să achite o sumă destul de mare pentru a repara mai multe mașini din parcul auto pe care îl deține.

Ce bani plătesc cei de la Direcția Generală de Poliție din București ca să repare mașinile

Concret, nu mai puțin de 24 de autoturisme marca Renault Symbol vor trece printr-o mentenanță preventivă. Astfel, pentru unele dintre ele va fi nevoie de o revizie tehnică, în timp ce altele, mai afectate de uzură, vor intra direct în service pentru reparații.

ADVERTISEMENT

Atenție, conducerea DGPMB vrea să achite 405.720 lei pentru întreaga lucrare. Cine preia contractul trebuie să asigure eventualele reparații pentru mașini ieșite din garanție pentru o perioadă de 18 luni.

Polițiștii solicită ca revizia tehnică să aibă loc la numărul de kilometri parcurși sau la intervalul de ore de funcționare, așa cum este pregătit în cartea tehnică.

ADVERTISEMENT

Dacă ne raportăm la reparații, atunci acestea se vor executa ori de câte ori este necesar, în urma constatării în exploatare a autoturismelor, în unități service autorizate.

Este vorba despre operații de întreținere/ reparație mecanică și/sau electrică, cu/fără înlocuiri de componente. De asemenea, va fi nevoie de verificare unghi roți și reglaj, dar și de tractare auto pe platformă dacă este cazul din cauza unor defecțiuni ce nu mai permit deplasarea auto.

ADVERTISEMENT

Revizia tehnică este compusă din schimb ulei motor, schimb filtru ulei, schimb filtru aer, schimb filtru polen, șaibă bușon ulei, bușon baie ulei, etichetă revizie și ansamblul tuturor verificărilor tehnice și a reglajelor recomandate de producător.

De remarcat că operațiunile recomandate de producător, dar care nu intră în înțelegerea inițială vor fi efectuate la aceeași intervenție, dar tarifate în funcție de prețul manoperei și prețul consumabilelor/pieselor de schimb.

ADVERTISEMENT

Mecanismul motor, distribuția, instalațiile de alimentare, răcire, ungere, evacuare, pornire sunt cele care vor necesita reparații potrivit acordului cadru.

IGPR, 2.325.000 lei ca să-i antreneze pe polițiști pentru mersul pe motocicletă

De curând, Inspectoratul General al Poliției Române a anunțat că vrea să aibă numai agenți pe motocicletă antrenați, dar și gata oricând să evite incidentele din trafic. 2.325.000 lei a pus la bătaie instituția pentru un sistem performant care să-i ajute pe polițiștii aflați pe două roți în trafic.

Vorbim despre un sistem de simulare a conducerii motocicletelor pentru antrenamentul, examinarea și evaluarea agenților, sistem compus din două posturi de antrenament moto și un post de instructor.

Este interesant că reprezentanții IGPR au transmis că sistemul pe care vor să-l cumpere trebuie să reducă din costurile pe care le au cu mentenanța parcului auto.

De asemenea, mai spun agenții rutieri, după ce înțelegerea este finalizată, banii livrați și sistemul instalat, IGPR-ul se așteaptă la o reducere semnificativă a accidentelor în care sunt implicate motocicletele din dotare.

FANATIK a scris AICI despre întreaga situație. De asemenea, site-ul nostru a notat AICI totul despre seria lungă de accidente în care au fost implicați polițiștii în ultima perioadă.

Totul a culminat cu uciderea unei fete de 13 ani. Minora a fost lovită mortal de o mașină a Poliției, la începutul anului, în Sectorul 1 al Capitalei. Aceasta traversa strada împreună cu o altă fată, rănită și ea grav în evenimentul rutier.

De remarcat că ancheta în cazul polițistului ar putea fi extinsă și cu alte acuzații, după ce procurorii au stabilit că agentul nu avea nicio misiune, deși circula prin oraș cu peste 80 de kilometri pe oră și cu semnalele luminoase pornite.

ADVERTISEMENT
Tags:
Iarna adevărată pune stăpânire treptat pe întreaga țară. Când ajunge ninsoarea și în...
Iarna adevărată pune stăpânire treptat pe întreaga țară. Când ajunge ninsoarea și în București
A fost desemnată cea mai frumoasă femeie din țara ei, dar a spus...
A fost desemnată cea mai frumoasă femeie din țara ei, dar a spus "stop" și acum e sportivă profesionistă
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se...
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se stabilească sportiva din Constanța
Dorian Popa a luat o decizie radicală după ce a fost prins drogat...
Dorian Popa a luat o decizie radicală după ce a fost prins drogat şi în chiloţi la volan, iar iubita de 40 de ani l-a părăsit
Caz șocant în Olt. Un bărbat a fost decapitat, iar capul i-a fost...
Caz șocant în Olt. Un bărbat a fost decapitat, iar capul i-a fost aruncat la WC
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca...
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca nu este casatorit, dar in 2013, din senin o tanara spunea ca ii este fiica si ca vrea sa faca test de paternitate. Ce s-a aflat acum despre ea
Veste tristă despre Gogoașă din „Trăsniții NATO”! O boală teribilă l-a distrus
Veste tristă despre Gogoașă din „Trăsniții NATO”! O boală teribilă l-a distrus
Mașini electrice, cu 79% mai multe probleme decât cele clasice
Mașini electrice, cu 79% mai multe probleme decât cele clasice
S-A DECIS! Mai puțină muncă pentru români. Legea a fost publicată în Monitorul...
S-A DECIS! Mai puțină muncă pentru români. Legea a fost publicată în Monitorul Oficial
Uluitor! Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu, după ani întregi de...
Uluitor! Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu, după ani întregi de carieră: „Mi-am redus la minimă necesitate cheltuielile. Dacă știam ce vremuri vin...”
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala...
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala Laminor. Se fac blocuri lângă mallul de 133 de milioane de euro al lui Robert Negoiță
Zodia care va trăi un miracol divin înainte de Crăciun. Toată viața i...
Zodia care va trăi un miracol divin înainte de Crăciun. Toată viața i se va schimba complet
E mereu zi! Care e locul de pe Terra unde soarele nu apune...
E mereu zi! Care e locul de pe Terra unde soarele nu apune niciodată? Cum arată 24 de ore în 30 de secunde!