Fotbal intern

Câţi bani plăteşte FCSB ca să joace la Voluntari. Afacere bună făcută de Gigi Becali

29.09.2018 | 19:46
Cati bani plateste FCSB ca sa joace la Voluntari Afacere buna facuta de Gigi Becali

FCSB a fost nevoită să se mute la Voluntari, după ce FRF le-a cerut oficialilor vicecampioanei României să protejeze gazonul pentru partidele pe care echipa naţională a României le va juca în Liga Naţiunilor pe cel mai mare stadion ţară, iar banii plătiţi de Gigi Becali pentru ca “roş-albaştrii” să evolueze pe arena “Anghel Iordănescu” sunt foarte puţini.

Gigi Becali, patronul FCSB-ului, dădea nu mai puţin de 13.000 de euro Primăriei Capitalei pentru ca vicecampioana României să joace pe “Arena Naţională”, iar suma pe care o plăteşte celor de la FC Voluntari e de cinci ori mai mică.

S-a aflat câţi bani plăteşte FCSB ca să joace la Voluntari

Conform gsp, latifundiarul din Pipera scoate nu mai puţin de 2.500 de euro pentru ca FCSB să joace pe stadionul “Anghel Iordănescu” din Voluntari, de cinci ori mai puţin decât achita pentru a închiria “Arena Naţională” pentru partidele de pe teren propriu. Decizia lui Gigi Becali ca să mute echipa pe terenul grupării din Ilfov i-a îndepărtat pe fani. Aproximativ 1.000 de fani au fost prezenţi la partidele jucate de elevii lui Nicolae Dică la Voluntari. De partea cealaltă, la partidele de pe “Arena Naţională” din ediţia 2018 – 2019, media de spectatori a depăşit 3.500 de fani.

Fanii au părăsit echipa de când “roş-albaştrii” s-au mutat la Voluntari

Bucuria jucătorilor de la FCSB după un gol înscris în meciul jucat contra celor de la Dunărea Călăraşi pe arena din Voluntari

FCSB a jucat la Voluntari cu FC Botoşani, scor 2-2, iar aproximativ 1.500 de fani au fost la stadion, dar şi cu Dunărea Călăraşi, scor 2-0, iar meciul a fost văzut de 700 de suporteri. Oficialii “roş-albaştrilor” au decis ca următoarea partidă de acasă, din Liga 1 Betano, cu Chiajna, să se joace tot pe stadionul “Anghel Iordănescu”. Confruntarea cu Chiajna va avea loc pe 7 octombrie, de la ora 21.00.  Vicecampioana României ar urma să revină pe “Arena Naţională” la meciul cu Voluntari, programat pe 28 octombrie, deoarece suprafaţa de joc o să fie deja refăcută, iar naţionala României va juca deja acolo împotriva Serbiei, pe 14 octombrie.